Eaa aminokisline Reflex Nutrition 500g

prehransko dopolnilo

Esencialne aminokisline z dodanimi elektroliti 

Odlično mešanje, super okusi in popolna sestava za odličen mid ali post -workout napitek. Se pravi za uživanje med ali po vseh oblikah fizične aktivnosti. 

 • na merico vsebujejo 8g vseh esencialnih aminokislin,
 • vsebujejo elektrolite + magnezij
 • dodani vitamini B,
 • dodan ekstrat črnega popra 
 • hidracija in regeneracija
 • na voljo v treh okusih 🥭, 🍍, 🍉.

 

29,90

Počisti
-
+
 • Zaužiti pred treningom
 • Zaužiti med treningom
 • Zaužiti po treningu
 • Primerno za vegetarijance
Oznaka:

Opis

Eaa Aminokisline Reflex 

Obstaja 20 aminokislin, vključno z 11, ki jih naše telo lahko tvori samo. Preostanek, ki jih imenujemo esencialne aminokisline – dobimo iz hrane, ki jo jemo. Kadar ima živilo vseh 9 esencialnih aminokislin,  mu pravimo popolni protein oziroma popolne beljakovine. 

Živila z visoko vsebnostjo beljakovin navadno vsebujejo največ aminokislin, ne glede na to, ali gre za beljakovine živalskega ali rastlinskega izvora. 

Najbolj tipični viri aminokislin so živalske beljakovine, kot so meso, jajca, perutnina in mlečni izdelki.

Za maksimalno dober trening z EAA Reflex

Aminokisline EAA Reflex imajo na odmerek kar 16g esencialnih aminokislin. Z dodanim vitaminom B6 in elektroliti poskrbijo za še boljšo podporo med treningom in regeneracijo.

Kaj so esencialne aminokisline?

Aminokisline so gradniki mišic. Esencialne aminokisline so pa tiste, ki so pomembne za naše telo, vendar jih ne proizvaja samo, zato jih moramo vnašati s hrano ali prehranskimi dopolnili.

Kot že sama beseda esencialne pove, so aminokisline nujno potrebne za optimalno delovanje našega telesa.
 
Pridobimo jih s hrano: nahajajo se v mesu, ribah, mlečnih izdelkih, jajcih … Seveda pa jih lahko dodamo s pomočjo osvežilnega napitka in tako hkrati poskrbimo še za hidracijo.
 
 

Poznamo 9 EAA, izmed katerih so 3 tako imenovane BCAA in ostalih 6 esencialnih aminokislin:

 
 • LEV-CIN (bcaa)      
 • IZO_LEV_ClN (bcaa)
 • VALIN(bcaa)
 • histidin
 • lizin
 • metionin
 • fenilanin
 • treonin
 • triptofan
 
Kombinacija vseh 9 poskrbi, da dobimo hranila, za manjšo utrujenost mišic med in po trening hkrati pa tvoje telo primerno hidrira.
 
 
Če želiš povečati vnos aminokislin in graditi mišice so EAA z elektroliti Reflex prave zate.
Reflex EAA poleg vseh 9 aminokislin vsebuje še vitamin B6, elektrolite, magnezij ter ekstrakt črnega popra Piperin.
 
 

Aminokisline Eaa Reflex imaš tako na  voljo v 3 osvežilnih okusih

aminokisline eaa reflex vitja

                          MANGO POMARANČA 🍊

                          ANANAS 🍍

                           LUBENICA 🍉

 

V obdobju dietiranja ali večanja mišične mase je vnos vseh esencialnih aminokislin ključnega pomena iz dveh razlogov. 

 • Zaradi nižjega kalorijskega vnosa ob dietiranju telo stremi po zmanjšanju mišične mase. Z vnosom esencialnih aminokislin maksimalno zavremo proces razgradnje mišic tudi kadar ne jemo. Napitek je praktično brez kalorij, zato si ga lahko privoščimo kadarkoli tekom dneva.
 • V fazi večanja mišične mase želimo imeti stabilno raven vseh esencialnih aminokislin čim več časa v dnevu. Izpade obrokov ali obdobja, kot so na primer pred prvim obrokom in med treningom, so kritične točke za izgubo težko pridobljene mišične mase. V teh trenutkih je EAA idealen sopotnik.

Kdaj in kako uporabljati esencialne aminokisline?

En odmerek je 25 g, ki se zmeša s 500 ml – 750 ml vode. Napitek lahko uporabljaš med treningom ali v različnih fazah dietiranja (npr. v času postenja).

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Shranjevanje: Izdelek shranjujte na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi ali toploti.Uporabno najmanj do: označeno na nalepki izdelka.

 

 

Za koga so primerne esencialne aminokisline?

Primerne so za vse, ki si želijo povečati vnos aminokislin in ne želijo izgubljati mišic.

reflex eaa aminokisline

Primeren za vse telesno aktivne rekreativce ter športnike.

 
Prednosti esencialni aminoksilin EAA od Reflexa
 • na odmerek vsebujejo 16g vseh 9 esencialnih aminokislin,
 • vsebujejo elektrolite in kar 60mg magnezija na odmerek,
 • dodan vitamin B,
 • dodan ekstrat črnega popra,
 • hitrejša absorpcija kot sirotkine beljakovine.

 

 

Ne spreglej kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Ananas : esencialne aminokisline (L-levcin, L-valin, L-lizin hidroklorid, L-fenilalanin, L-treonin, L-izolevcin, L-histidin, L-metionin, L-triptofan), razvejane aminokisline (aminokisline z razvejano verigo L-levcin, L-izolevcin, L-valin, emulgator (sončnični lecitin)), jabolčna kislina, aroma, maltodekstrin, L-tirozin, magnezijev citrat, sladila (acesulfam K, sukraloza, steviol socijev klorid glikozid, klorid klorida), Sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat), barvilo (karoteni), piperin (Bioperin®), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid). Lubenica : esencialne aminokisline (L-levcin, L-valin, L-lizin hidroklorid, L-fenilalanin, L-treonin, L-izolevcin, L-histidin, L-metionin, L-triptofan), aminokisline z razvejano verigo ( L-levcin, L-izolevcin, L-valin, emulgator (sončnični lecitin)), citronska kislina, aroma, L-tirozin, maltodekstrin, barvila (betanin, karoteni, antocianini), magnezijev citrat, sladila (acesulfat, acesulfat) Glikozidi), natrijev klorid, kalijev citrat, sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat), piperin (Bioperin®), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid). Mango : esencialne aminokisline (L-levcin, L-valin, L-lizin hidroklorid, L-fenilalanin, L-treonin, L-izolevcin, L-histidin, L-metionin, L-triptofan), aminokisline z razvejano verigo Kisline (L-levcin, L-izolevcin, L-valin, emulgator (sončnični lecitin)), citronska kislina, aroma, L-tirozin, maltodekstrin, magnezijev citrat, sladila (acesulfam K, sukralozid, steviol, kalijev glikozid), Citrat, barvilo (karoteni), sredstvo proti strjevanju (kalcijev silikat), piperin (Bioperin®), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 24 reviews
 1. Super je

  (0) (0)
 2. Dobr

  (0) (0)
 3. Dober

  (0) (0)
 4. Njamiiii

  (0) (0)
 5. Dobro

  (0) (0)