Akcija!

GLUTAMIN 500G

29,90 24,90

Ključne prednosti:

  • Farmacevtsko kakovosten in čist glutamin v prahu
  • Najbolj bogata aminokislina v mišičnem tkivu
  • Pogojno esencialna aminokislina

Opis

Mikroniziran glutamin farmacevtske kakovosti

500g/ 100 odmerkov

Glutamin je najbolj razširjena aminokislina v mišičnem tkivu, vendar se lahko pri treningu, ravni glutamina v mišicah znatno zmanjšajo, zaradi razgradnje mišičnega tkiva- pri bodybuilderjih je tega še toliko več. Dodajanje glutamina (predvsem po treningu) omogoča telesu obnovo izčrpanih zalog le-tega.

Ključne prednosti:

  • Farmacevtsko kakovosten in čist glutamin v prahu
  • Najbolj bogata aminokislina v mišičnem tkivu
  • Pogojno esencialna aminokislina

Priporočena uporaba:

Zaužijte eno merico (5g) 1-3 krat na dan z obroki. Za optimalen rezultat zaužijte en odmerek po treningu z vodo ali sokom.

Prehranske lastnosti:

Odmerek: 5g

Vsebnost: 100 odmerkov

Količina na (5g) odmerek: mikroniziran L-Glutamin 5000mg

Sestavine:

100% mikroniziran L-Glutamin

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg

Morda vam bo prav tako všeč…