Glutamin aminokislina za obnovo sluznice 3x500g

prehransko dopolnilo

  • je najbolj pogosto pristona aminokislina v mišičnem tkivu in krvi,
  • 100% čist farmacevtsko kakovosten glutamin v prahu brez primesi, 
  • dopoljuje se z Premium Profloro

76,20

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
  • Zaužiti kadarkoli
  • Zaužiti po treningu
  • Primerno za vegetarijance
  • Proizvedeno v EU

Opis

Uporaba:

Začetek L-Glutaminena (1) merica (5g) zjutraj na tešče, pol ure pred prvim obrokomPostopno povečanje v roku 14 dni: odmerek se postopoma in po potrebi poveča do končne doze, ki je: ena (1) merica (5g) na tešče, pol ure pred vsemi obroki. Torej skupno najvišja doza je 3x na dan 5g pol ure pred zajtrkom, 5g pred kosilom in 5g pred večerjo.

Sestavine: 100% Glutamin

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Izdelek hranite na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti.

Neto količina: 500g (100 odmerkov)

Odmerek: 1 merica (5g)

Kje najdemo glutamin?

Največji vir  se skriva v skuti. Najdemo pa ga tudi v mlečnih izdelkih, mesu, soji, žitu, zelju… 100g govedine  ga vsebuje približno 1,2g .

Ali lahko glutamin kombiniram tudi z ostalimi izdelki?

Dopolnjuje se z premium pro floro. Lahko pa se uporablja skupaj z ostalimi prehranskimi dopolnili, kot so magnezij, omega 3, kolagen ipd.

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

100%  glutamin v prahu. 500g- 100 odmerkov na pakiranje. 3x500g

Mnenja strank

Powered by
1-1 of 1 review
  1. Zelo zadovoljen z glutaminom

    (0) (0)