Pre workout shot Abe

 Abe pre workout shot 38ml💥prehransko dopolnilo

Če potrebuješ pre workout, ki ima neverjeten učinek in je obenem super okusa, je ABE pre workout z dodanim Teakrinom, na katerega tudi po redni uporabi ne boš razvil-a intolerance, super izbira! Ocene uporabnikov govorijo zase…

 • Za telesno zmogljivost med intenzivnim treningom, ki traja in traja
 • Na voljo v dveh okusih: blue lagoon in fruit candy
 • Dodana vitamina B3 & B12 za več energije in kreatin za več moči.
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom(Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja slednjega. Teakrin ne povzroča takšnega učinka tudi pri rednem vnosu).

2,4025,50

AKCIJA TRAJA ŠE:
dni
ure
min.
sek.
 • Zaužiti zjutraj
 • Zaužiti pred treningom
 • Primerno za vegane
 • Primerno za vegetarijance

Opis

ABE pre workout shot ultimativni pre workout napitek na tržišču z dodanim Teakrinom za večjo zmogljivost med treningom.

 

ABE z dodanim Teakrinom, na katerega tudi po redni uporabi ne boste razvili intolerance kot npr. v primeru kofeina, je daleč najboljši pre workout napitek, kar smo ga kadarkoli imeli priložnost preizkusiti.

 

Ključne prednosti

 • zmogljivost med visoko intenzivnim treningom
 • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in bolečin v mišicah
 • Dodana vitamina B3 & B12
 • Prispeva k tvorjenju rdečih krvničk
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom(Teakrin je idealna rešitev za vse, ki so razvili toleranco na kofein po daljšem časovnem obdobju jemanja pre workouta. Teakrin ne povzroča takšnega učinka pri rednem vnosu)

 

Priporočena uporaba

Flaško (60ml) pretresi pred odprtjem. Priporočen odmerek je 1 shot oziroma flaška (60ml) na dan. Zaužiti 20-30 minut pred treningom.

Ob uporabi ABE pre workout shot-a napitka priporočamo tudi uporabo Bcaa Amino Hydrata in Carb-x. Bcaa Aminpo Hydrate zagotavlja maksimalno količino razvejanih verig aminokislin. Vsebuje citrulin za večjo učinkovitost med treningom. Je popolna mešanica elektrolitov in soli. Carb-x so 100% ciklični dekstrinski OH. Je popolna izbira pred, med in po treningu. Zagotavljajo hiter in konstanten vir energije.

Paket, ki vsebuje vse izdelke najdete tukaj.

V kolikor ste navajeni na pre workout v prahu, ki se zmeša skupaj z vodo, je ABE na voljo v 315g različici v 12 različnih okusih. Vse okuse najdeš tukaj.

 

Sestavine ABE pre workout shota

Citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, natrijev bikarbonat, citronska kislina, taurin, kofein, Theacrin, naravni okus, barva, sukraloza, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin).

 

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

 

Opozorilo

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek po uporabi zapreti in hraniti v suhem prostoru na sobni temperaturi. Uporabno najmanj do: označeno na nalepki izdelka.

 

O znamki Applied nutrition

Nad Applied nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. 

Prehrambene informacije

Abe pre workout shoot deklaracija

Mnenja strank

1-2 od 2 mnenje
 1. Super izdelek!

  (0) (0)
 2. Dobra zadeva edino, če celega popijem sem rdeč kot paradajz 😁

  (0) (0)