Abe pre workout 315g

Prehransko dopolnilo

💥  Če potrebuješ pre workout, ki ima neverjeten učinek in je obenem super okusa, je ABE pre workout z dodanim Teakrinom, super izbira! Ocene uporabnikov govorijo zase…

 • Telesna zmogljivost med intenzivnim treningom, ki traja in traja
 • Neverjetni okusi – Jagodni mojito,Red Bull – energy, Sour apple, Twirler, sadni, skupaj kar 12 različnih okusov🍓🥭🍏
 • Vsebuje formulo Breathe Easy, za dihalne poti z občutkom ledu v ustih (okus Candy Ice Blast🧊)
 • Dodana vitamina B3 & B12
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom.

26,90

Počisti
-
+
 • Zaužiti pred treningom
 • Primerno za vegane
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Brez glutena

Opis

Abe pre workout napitek  z dodanim Teakrinom za večjo zmogljivost med treningom

Abe pre workout prinaša edinstveno mešanico najpomembnejših in najbolj raziskanih aktivnih sestavin, ter zagotavljajo nenehno osredotočenost skozi celoten trening, da lahko karseda maksimalno izkoristite potencial svojega telesa. A kot sami veste, dejanja povedo več od besed. Dokaz zato, najdete v samem izdelku, po obsežnih raziskavah, natančnem oblikovanju in preciznem laboratorijskem testiranju, abe pre workout napitek govori sam zase. Preizkusite ga in nas obveščajte o svojem napredku.

ABE z dodanim Teakrinom,  je daleč najboljši pre workout napitek, kar smo ga kadarkoli imeli priložnost preizkusiti.

315g/ 30 odmerkov

Kaj sploh je  abe pre workout?

Pre workout ali booster je prehransko dopolnilo namenjeno  uporabi pred treningom ali vadbo, saj izboljša pretok krvi in ti da večji fokus ter več energije. Zato je trening ter samo počutje med treningom boljše. Navadno občutek energije in moči traja ves dan po zaužitju preworkouta.

Kaj vsebuje Abe pre workout?

Pre workout izdelki vsebujejo mešanico sestavin, ki poskrbijo za dvig energije in posledično intenzivnost samega treninga. Kot samo ime pove se jih uporablja pred začetkom treninga oziroma fizične aktivnosti. Navadni vsebujejo kombinacijo vitaminov B,  vitaminov, antioksidantov, aminokislin ter stimulansov.

Za koga je primeren Abe pre workout?

Pre workout je primeren za vse, ki dobro prenašajo stimulanse in želijo svojo fizično aktivnost popeljati na višjo raven. Pre workout navadno doda piko na i, usmerjeni fizični aktivnosti ter ustrezni prehrani, da so rezultati vidni in energija ter motivacija konstantna ves čas.

 

Zakaj uporabiti ABE pre workout?

Čeprav je preworkoutov na tržišču kar nekaj, je ABE preworkout zaradi svoje učinkovitosti in navala energije, definitivno najboljši, saj te zbudi, ti da energijo, fokus za boljši trening in motivira za ves dan produktivnega dela in dobre volje, ki traja in traja. Zato ga vsi, ki ga poskusijo enostavno obožujejo.

Ključne prednosti:

 • Poveča telesno zmogljivost med visoko intenzivnim treningom
 • Vsebuje formulo Breathe Easy, za dihalnih poti z občutkom ledu v ustih (okus Candy Ice Blast)
 • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in bolečin v mišicah
 • Dodana vitamina B3 & B12
 • Čistost brez konkurence z dodanim Teakrinom

Priporočena uporaba:

Zmešajte eno merico (10,5g) z 250ml hladne vode in spijte 15 minut pred treningom. Vsebuje 200mg kofeina na odmerek.

*Merice so približno merilo, zaželjena je uporaba tehtnice.

Ob uporabi ABE pre workout napitka priporočamo tudi uporabo Bcaa Amino Hydrata in Carb-x. Bcaa Amino Hydrate zagotavlja maksimalno količino razvejanih verig aminokislin. Vsebuje citrulin za večjo učinkovitost med treningom. Je popolna mešanica elektrolitov in soli. Carb-x so 100% ciklični dekstrinski OH. Je popolna izbira pred, med in po treningu. Zagotavljajo hiter in konstanten vir energije.

Sestavine ABE:

Citrulin malat, kreatin monohidrat, beta-alanin, natrijev bikarbonat, citronska kislina, taurin, kofein, Theacrin, naravni okus, barva, sukraloza, vitamin B3 (nikotinamid), vitamin B12 (cianokobalamin).

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

*Ob odprtju izdelka, lahko pride do pojava “kep” oz. sprijema prahu. S samim izdelkom ni nič narobe in ne vpliva na učinkovitost izdelka. Tudi sprijet prah se ob mešanju povsem raztopi. 

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Shranjevanje: Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi. Po uporabi izdelek dobro zapreti in paziti, da vanj ne pride vlaga. Rok uporabe izdelka je označen na embalaži.

 

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 82 reviews
 1. Odličen izdelek

  (0) (0)
 2. Top

  (0) (0)
 3. Dobri okus

  (0) (0)
 4. dober preworkout

  (0) (0)
 5. Odličen produkt. Okus je dober, brez umetnega priokusa

  (0) (0)