Bcaa 6K

Prehransko dopolnilo

Tablete BCAA 6K z razvejano verigo vsebujejo tri od 9 esencialnih aminokislin, lev-cin, izolev-cin in valin v razmerju 4: 1: 1.

  • 6000mg BCAA na odmerek
  • Dodana vitamina B6 in B12
  • Razvejane aminokisline, Lev-cin, Izolev-cin in Valin 4:1:1

24,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+

Opis

Tablete BCAA 6K

vsebujejo tri od 9 esencialnih aminokislin, lev-cin, izolev-cin in valin v razmerju 4: 1: 1.

240 tablet/40 odmerkov

Ključne prednosti:

  • 6000mg BCAA na odmerek
  • Dodana vitamina B6 in B12

Razvejane aminokisline, Lev-cin, Izolev-cin in Valin 4:1:1

 

Zelo pomembna je njegova kvaliteta in dejstvo, da ne vsebuje umetnih dodatkov v obliki barvil, arom ali sladil!

Tablete BCAA 6K zagotavljajo 6000 mg BCAA na odmerek (6 tablet) in jih lahko vzamete skozi ves dan, pred in po treningu. Dodatek napredne, zelo biološko dostopne oblike vitaminov B6 in B12 v kompleks BCAA 6K bo prav tako pripomogel k izboljšanju vaše energetske ravni in vzdržljivosti.

Priporočena uporaba:

Vzemite en odmerek (6tablet) z vodo, kadar želite dodaten vnos BCAA aminokislin. Najpogosteje se uporabjajo pred in po treningu.

Ostale sestavine Bcaa 6 k:

Sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza. Zasteklitvena sredstva: Hidroksipropilmetil celuloza, zelenjavni glicerin (iz Palm Kernel Oil & kokosovega olja). Sredstva proti strjevanju: rastlinska stearinska kislina, silicijev dioksid, zelenjavni magnezijev stearat. Celulozna guma.

BREZ : glutena, pšenice, mlečnih izdelkov, soje, kvasa, konzervansov, sladil, umetnih okusov ali barv.

Testirano za profesionalne športnike:

Vsaka sestavina v tej seriji je pod strogim nadzorom in testiranjem prepovedanih snovi pred proizvodnjo v okviru nadzorovanega programa. Končni izdelki se nato proizvajajo in pakirajo v akreditiranem laboratoriju ISO 22000, BRC, GMP in Halal, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varni za uporabo pri športnikih.

GMP

Ta izdelek je bil izdelan v obratu GMP pod strogim nadzorom kakovosti, ki zagotavlja dosledno visoko kakovost, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet (MA) ali specifikaciji proizvoda.

Opozorilo:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.
 
 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections