Cla, L-karnitin & zeleni čaj 100 softgelov

34,90

Naravna mešanica fatburnerja

Cla, L-karnitin in zeleni čaj so idealni za vsakogar, ki si želi optimalno uporabljati maščobo kot vir energije ter izoblikovati telo v povezavi z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo. 

 • Odlična kombinacija za izgubo maščobe v enem izdelku
 • Softgeli enostavni za zaužitje
 • Testirano za profesionalen športnike

34,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli

Opis

prehransko dopolnilo

100 softgelov/ 50 odmerkov

Naravna mešanica fatburnerja  CLA, L-karnitin in zeleni čaj

Cla, L-karnitin in zeleni čaj so idealni za vsakogar, ki si želi izoblikovati telo v povezavi z uravnoteženo prehrano in redno telesno aktivnostjo. Sestavljen izdelek, ki vsebuje naravno prisotne maščobne kisline CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin tartrat, ki se odlično absorbira in koncentriran ekstrakt zelenega čaja (Camellia Sinensis) v mehkih gelih, ki jih je mogoče enostavno pogoltniti.

Priporočeno odmerjanje:

Vzemite dva softgela 1 do 3 krat na dan skupaj s hrano.

Odmerek: 2. softgela

Vsebuje: 50 odmerkov

Sestavine:

CLA (konjugirana linolejna kislina), L-karnitin, ekstrakt zelenega čaja (polifenol se uporablja kot topilo za ekstrakcijo zelenega čaja), zelenjavni želatinasti gel (zelenjava, glicerin, prečiščena voda).

Za še boljši učinek priporočamo sočasno jemanje fatburnerja Shred X.

Ključne prednosti:

 • Dodan krom, ki prispeva k boljši presnovi makrohranil
 • Vsebnost kofeina 278mg, kar izboljša termogenezo
 • Gamma-Butyrobetaine Ethyl Ester HCL, ki podvoji termogeni učinek telesa
 • Vitamini B pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in stresa skozi dan
 • Odlična kombinacija za izgubo maščobe v enem izdelku
 • Softgeli enostavni za zaužitje
 • Testirano za profesionalen športnike
 • Vegetarijanske kapsule

CLA + zeleni čaj + L-karnitin je izdelek, ki je namenjen tako telesno aktivnim ljudem kot ljudem, ki si prizadevajo za izgubo telesne teže, ali želeni številki. Dodatek je kompleks, ki vsebuje konjugirano linolno kislino (CLA), ekstrakt listov zelenega čaja in L-karnitin.Visoka telesna aktivnost je lahko povezana s pojavom t.i. oksidativnega stresa. Antioksidanti so zasnovani za boj proti prostim radikalom, ki povzročajo to težavo. Poleg tega CLA podpira proces mineralizacije kosti.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza 
zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Prehrambene lastnosti:

2. softgela
CLA (80% PV) 1300 mg
L-karnitn 330 mg
Ekstrakt zelenega čaja (98% TP) 310 mg

Mnenja strank

 1. Anonimno (preverjena stranka)

  (0) (0)