Fat burner ShredX – topilec maščobe 90 kapsul

 

 • Izjemna formulacija za hitrejšo izgubo maščobe. 
 • Znižuje apetit in poveča raven energije tudi med dieto.
 • Močan vpliv na povišano termogenezo kar je večja poraba energije za tvorbo telesne temperature in posledično večjo porabo kalorij.

 

29,70

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti zjutraj
 • Zaužiti pred treningom
Oznaki: ,

Opis

prehransko dopolnilo

ShredX je napreden in inovativen  izdelek, ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki ji ima večina pri oblikovanju telesa.

Shred x postavlja nova merila v formuliranju fat burnerjev. Vsebuje popolnoma varne in znanstveno dokazane sestavine, ki vam bodo v kombinaciji z urejeno prehrano in fizično vadbo zagotovo pomagale pri izgubi odvečne maščobe.

Ključne prednosti ShredX

 • Krom- prispeva k presnovi makrohranil
 • Vsebnost kofeina 278mg na 3 kapsule
 • Vitamin B pripomore k zmanjšanju utrujenosti in stresa skozi dan
 • Vegetarijanske kapsule

Priporočena uporaba shred x -a:

 • Odmerek: 1-3 kapsule
 • Vsebnost: 90 kapsul
 • Zaužijte 1-3 kapsule dnevno skupaj s hrano.

 

Sestavine ShredX -a:

Izvleček zelenega čaja (95% polifenoli), brezvodni kofein, kajenski poper, ekstrakt listov oljk (standardiziran za 30% Oleuropeina), L-tirozin, L-teanin, kajenski poper, holin bitartrat, teakrin (kot theacrine), zeliščna kapsula : Hidroksipropil metilceluloza, zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid, vitamin B3 (kot nikotinamid), BioPerine® (izvleček črnega popra), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B12 (kot cianokobalamin), krom pikolinat.

Shred-X je napreden in inovativen izdelek,ki zagotavlja edinstveno kombinacijo zaupanja vrednih in priljubljenih sestavin za podporo številnih ciljev, ki jih ima večina pri oblikovanju telesa. Odlično se kombinira z izdelki, ki so sestavljeni v paketu Fatburner+:

V kombinaciji s Cla dobite Shred X in Cla v paketu ugodneje:

Ključne prednosti Paket fatburner +:

 • ShredX močno poveča termogenezo, kar je drugače povedano, poraba energije za tvorbo toplote in posledično celotno porabo kalorij.
 • Kombinacija CLA, zeleni čaj in L-carnitine “dodajo” ogenj k termogenezi ki jo povzroči ShredX, saj vsebuje sestavine katere ShredX uporablja za bolj učinkovito porabo maščobe kot vir energije. Vitamini skupine B pripomorejo k zmanjšanju utrujenosti in stresa skozi dan.
 • Pegasti badelj izboljša delovanje jeter, ki so ključni organ pri izločanju strupov iz telesa v 2.fazi razstrupljanja.
 • Vse kapsule so vegetarijanske kapsule

Opozorilo:

Pred uporabo shredX se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Visoka vsebnost kofeina. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza 
zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Blagovna znamka Applied Nutrition
 
Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.
 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

 
Vitja Sikošek
Vitja Sikošek

Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.

Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Prehranske vrednosti:

Skupni kofein vseh sestavin: 278mg

Količina na odmerek

 
Green Tea (95% Polyphenols) 400 mg
Caffeine Anhydrous 250 mg
Cayenne Pepper 200 mg
Olive Leaf Extract 200 mg
TeaCrine® 100 mg
25 mg
BioPerine® 5 mg
L-Tyrosine 150 mg
L-Theanine 150 mg
Choline 150 mg
Vitamin B3 16 mg 100.4 %*
Vitamin B6 5 mg 358 %*
Vitamin B12 200 mcg 8000 %*
Chromium 120 mcg 300 %*

Mnenja strank

1-5 of 9 reviews
 1. Super izdelek.

  (0) (0)
 2. Top

  (0) (0)
 3. Ucinkoviti

  (0) (0)
 4. Izdelek preverjeno deluje.

  (0) (0)
 5. Lepo svicas😂

  (0) (0)