Riževa kaša – Cream of rice Applied Nutrition

prehransko dopolnilo

 • kompleksni ogljikovi hidrati
 • hitra in enostavna priprava
 • odličen okus
 • 100% iz riža
 • nizka vsebnost sladkorja
 • nizka vsebnost maščob
 • 67 odmerkov na pakiranje
 • 25g kompleksnih OH na 30g

27,90

Počisti
-
+
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegane

Opis

Riževa kaša

Kompleksni ogljikovi hidrati – lahka prebava – odličen okus – vir energije – 2kg -67 porcij

Riževa kaša za hiter, okusen in lahko prebavljiv obrok

Odličen vir kompleksnih OH,  ki si jih pripraviš po želji in ne obtežijo tvojega trebuha.

Applied Nutrition ti predstavlja nov izdelek riževa kaša 2kg, ki je odlična za pripravo okusnih, hranljivih obrokov, ki ti ne obležijo v želodcu saj so zelo lahko prebavljivi. Je tudi odlične vir energije, saj te nasiti in pripravi na dan, ki je pred teboj.

Gre za odličen  in lahko prebavljiv vir ogljikovih hidratov, ki jih lahko prilagodiš svojim potrebam. Vanjo lahko dodaš beljakovine, dropse, sadje in si v manj kot dveh minutah prirpaviš okusen ter hranljiv obrok.

 

Riž je eno najbolj pogosto uporabljenih živil, ki ga cenimo v dietni prehrani in tudi kulinariki. Pri pripravi vpija tekočino zato je odlične nosilec okusa in dodatkov.

Riževo kašo lahko kuhamo v vodi, zelenjavi, juhi ali mleku. V sladko  riževo kašo lahko dodaš še rozine, jabolka, oreščke, flavo dropse, dodaš lahko tudi beljakovine v prahu in si kašo oz. obrok beljakovinsko obogatiš.

Priprava riževe kaše predstavlja odličen obrok po napornem treningu. Primerna je tudi za zajtrk a si jo lahko privoščiš  v prav vsakem trenutku.

Uporabiš jo lahko tudi za kuhanje ali pečenje svojih najljubših receptov. Z njo lahko zgostiš tudi juho ali omake. Njena tekstura in okusen kremast okus, te bosta zagotovo prepričala.

riževa kaša
riževa kaša

Riževa kaša je primerna tudi za vegeterijance in vegane (z izjemo okusa Toffee piškot, ta namreč vsebuje posneto mleko v prahu).

Najboljše od vsega:

riževa kaša je na voljo v 5 različnih okusih:

 • Jabolčni drobljenec
 • Malina
 • Toffee piškot
 • Golden sirup
 • Brez okusa -nevtralen okus

Riževa kaša vsebuje 25g kompleksnih ogljikovih hidratov na 30g oz. en odmerek. Dobro in brez kep se meša tako s hladno kot tudi toplo tekočino (vodo, mlekom, juho, ovsenim napitkom …). Primerna je tudi za vegane z izjemo okusa Toffee piškot.

Priporočena uporaba: 

Riževo kašo si lahko pripraviš na dva različna načina:

1 način: Zmešaj 1 merico 30g  z 100-150ml vrele vode. Dobro premešaj in pusti stati 1-2 minuti. Jej in uživaj.

2 način: Zmešaj 1 merico 30g z 100-150ml hladnega mleka ali hladne vode in dobro premešaj. Za 2 minuti daj v mikrovalovno pečico. Še enkrat premešaj in uživaj.

Odlično se dopolnjuje z beljakovinami, flavo dropsi ter granolo.

Sestavine:

Jabolčni drobljenec: bela riževa moka, sol, sukraloza, mleti cimet, aroma

Golden sirup: bela riževa moka, sol, sukraloza, aroma, barvilo navadni karamel E150a

Malina: bela riževa moka, aroma, sol, sukraloza

Toffee piškot:  bela riževa moka, aroma, posneto mleko v prahu, sol, barvilo E150a, sukraloza

Brez okusa: bela riževa moka

Pakiranje: 2kg

 

Hranite v suhem in temnem prostoru.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Sestavine: Jabolčni drobljenec: bela riževa moka, sol, sukraloza, mleti cimet, aroma Golden sirup: bela riževa moka, sol, sukraloza, aroma, barvilo navadni karamel E150a Malina: bela riževa moka, aroma, sol, sukraloza Toffee piškot:  bela riževa moka, aroma, posneto mleko v prahu, sol, barvilo E150a, sukraloza Brez okusa: bela riževa moka    

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 23 reviews
 1. Best cream of rice on the market!

  (0) (0)
 2. Okus dokaj ok, sem pa upala da se bolj zgosti

  (0) (0)
 3. bo že

  (0) (0)
 4. Dober

  (0) (0)
 5. Zelo dobra.

  (0) (0)

Morda vam bo prav tako všeč…