Nexgen pro multivitamin (Reflex – 90 kapsul)

19,90

🍋 Nexgen PRO je poseben multivitamin zaradi aktivne oblike vitaminov ter pravih razmerij med njimi. Če želiš dati svojemu imunskemu sistemu maksimalno podporo, je to pravi produkt zate. Govorim o regeneracija pri športu ali za splošno boljše počutje zdravje in več celične energije zaradi bolj učinkovite tvorbe ATP molekul.

 • 33 sestavin v aktivnih oblikah (vitamini, aminokislinsko obdelani minerali, antioksidanti, rastlinski izvlečki, probiotiki)
 • Igra ključno vlogo pri razstrupljanju telesa zaradi podpore 1. in 2. faze razstrupljanja.
 • Pomaga pri uspešni izgubi maščobe saj vsebuje tudi encime.
 • Vitamin K2 poskrbi za boljše delovanje krvnega sistema in boljšo kostno strukturo ter balans z vitaminom D.
 • Vsebuje Koencim Q10, ki deluje kot vir celične energije.
 • Nadpovprečno visok vir mineralov.
 • Močan vir naravnih antioksidantov (ekstrakt zelenega čaja in gozdnih pešk).
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU

Opis

Reflex Nexgen PRO multivitaminski dodatek vsebuje 33 posameznih sestavin, kot so vitamini, aminokislinsko obdelani minerali, antioksidanti, rastlinski izvlečki in probiotiki.

Je eden izmed najpomembnejših dodatkov k prehrani pri hujšanju oz. izgubljanju maščobe, saj igra ključno vlogo pri razstrupljanju telesa kar je ena izmed najpomembnejših faz pri uspešni izgubi maščobe!

Reflex Nexgen PRO je najbolj napreden multivitaminsko-mineralni kompleks na trgu. Formuliran z višjimi dozami najpomembnejših vitaminov in mineralov ter dodanimi zeliščnimi ekstrakti in probiotiki.

► Multivitaminsko-mineralni kompleks v kapsuli – učinkovine niso stisnjene v tableti
► Večkratno dnevno doziranje za boljši izkoristek sestavin
► Minerali v obliki kelata in bisglicinata za boljšo absorpcijo
► Izdelano v farmacevtski proizvodni enoti
► Najbolj napredni multivitaminski dodatek na našem trgu!

Reflex Nexgen PRO je je formuliran  z višjimi dozami najbolj pomembnih vitaminov in mineralov ter ima dodane še druge telesu koristne zeliščne ekstrakte in probiotke. Pomaga pri uravnavanju imunskega sistema med in po intenzivni fizični vadbi, pri uravnavanju živčnega sistema, kognitivnih sposobnosti in normalnega funkcioniranja mišic. Idealen za tiste, ki si želijo najboljše in tiste, ki trenirajo na maximumu svojih sposobnosti.

Zakaj Reflex Nexgen PRO ni običajen multivitaminski dodatek?

 • Ker vsebuje vitamin K2, ki je najvišja biološko aktvina oblika K vitamina. V zadnjem času znanstveniki spoznavajo njegovo pomembno vlogo pri delovanju krvnega sistema in kostne strukture v telesu.
 • Vitamin B12 v obliki Metilkobalamina, ki ga telo bolje izkoristi kot običajno obliko vitamina B12.
 • Nexgen vsebuje SeLECT® selen. Izdeluje ga podjetje Sabinsa in velja za daleč najbolj čisto obliko selena.
 • Lutein BIOLUT ester. Lutein je rumeno barvilo v rumenjaku, nekaterih algah, številnih rastlinah in celicah rumene pege na zadnji strani očesnega zrkla. Dokazana je povezava med večjo koncentracijo luteina in manjšo nevarnostjo degeneracije rumene pege, poglavitnega vzroka za slepoto starejših.
 • Vsebuje dve zelo močni obliki antioskidantov – ekstrakt zelenega čaja in ekstrakt grozdnih pešk.
 • Dodan ima tudi koencim Q10, ki deluje kot vir energije za večino celic v telesu, še posebej v srcu.
 • Viskoka vsebnost vitaminov A, B6, C, D, E in drugih pomembnih vitaminov. Sestavine so prilagojene evropski zakonodaji, kar zagotavlja visok standard kakovosti.
 • Minerali kot npr. železo, magnezij, cink, baker, mangan so vezani s pomočjo aminokislin za boljšo absorbcijo in izkoristek mineralov. Tak vir mineralov uporablja le majhen vir najdražjih vitaminskih tablet na našem trgu. Minerali so iz najkakovostnejših virov, kar igra ključno vlogo pri učinkoviti absorbciji le teh in posledično izkoristek v telesu!!!
 • Poleg tega najdete v Nexgen vitaminskih tabletah tudi Bioperin® in Lactospore® probiotike, ki skrbijo za urejeno prebavo in okrepjen imunski sistem.
 • Magnezij – najbolj pomemben mineral za športno aktivne!
  Magnezij je nujno potreben za proizvodnjo celične energije. Zadostna raven v telesu je pomembna za delovanje mišic, zmanjšuje utrujenosti, uravnava delovanje metabolizma in sintezo beljakovin. V treh kapsulah Reflex Nexgen® PRO je kar 200 mg magnezija v najbolj biološko razpoložljivi obliki – magnezijev citrat. Ta ima bistveno boljšo biološko vrednost kot magnezijev oksid, ki ga najdete v večini drugih multivitaminskih dodatkov.
 • Podpora antioksidantov
  Športna vadba in druge oblike stresa povečujejo raven oksidacije v našem organizmu. Reflex Nexgen® PRO vsebuje širok in raznolik spekter antioksidantov v visokih odmerkih najbolj kakovostnih sestavin; DeltaGold® delta- tokotrienoli , LYC-O-Mato® (naravni likopen), BIOLUT™ lutein estri, ekstrakt grozdnih pešk, ekstrakt zelenega čaja, Selen SELECT® in naravni koencim Q10.

Uporaba: 1 do 3 kapsule dnevno z obroki.

Garancija:

 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
 • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
 • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Prehrambene informacije

Nexgen_Pro-1

Mnenja strank

 1. Boštjan Ozimek (preverjena stranka)

  (0) (0)
 2. Zvonko Teraž (preverjena stranka)

  Tak in tak najboljši multivitamini kar jih poznam, pa še cena je primerna. Skratka, največ za zmerno ceno…

  Nexgen pro multivitamin (Reflex - 90 kapsul)Nexgen pro multivitamin (Reflex – 90 kapsul)

  (0) (0)
 3. Marjan R. (preverjena stranka)

  Prvi nakup, še nimam povratne informacije.

  Nexgen pro multivitamin (Reflex - 90 kapsul)Nexgen pro multivitamin (Reflex – 90 kapsul)

  (0) (0)
 4. Anonimno (preverjena stranka)

  (0) (0)
 5. Anonimno (preverjena stranka)

  Dobre. A imel želodčne težave. Predvsem spahovanje po zaužitju kapsul.

  Nexgen pro multivitamin (Reflex - 90 kapsul)Nexgen pro multivitamin (Reflex – 90 kapsul)

  (0) (0)