Multivitamini Nexgen Pro (Reflex – 90 kapsul)

prehransko dopolnilo

🍋 Nexgen PRO je poseben multivitamin zaradi aktivne oblike vitaminov ter pravih razmerij med njimi

 • 33 sestavin v aktivnih oblikah (vitamini, aminokislinsko obdelani minerali, antioksidanti, rastlinski izvlečki, probiotiki)
 • Vitamin K  prispeva k ohranjanju zdravih kosti in normalnemu strjevanju krvi.
 • Vsebuje Koencim Q10.
 • Nadpovprečno visok vir mineralov.
 • Močan vir naravnih antioksidantov (ekstrakt zelenega čaja in gozdnih pešk).

17,50

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU

Opis

Multivitamini Reflex Nexgen PRO vsebuje 33 posameznih sestavin, kot so vitamini, aminokislinsko obdelani minerali, antioksidanti, rastlinski izvlečki in probiotiki.

 

Reflex Nexgen PRO je najbolj napreden multivitaminsko-mineralni kompleks na trgu. Formuliran z višjimi dozami najpomembnejših vitaminov in mineralov ter dodanimi zeliščnimi ekstrakti in probiotiki.

► Multivitaminsko-mineralni kompleks v kapsuli – učinkovine niso stisnjene v tableti       

► večkratno dnevno doziranje za boljši izkoristek sestavin
► Minerali v obliki kelata in bisglicinata za boljšo absorpcijo
► Izdelano v farmacevtski proizvodni enoti
► Najbolj napredni multivitaminski dodatek na našem trgu!

Multivitamini Reflex Nexgen PRO so formulirani  z višjimi dozami najbolj pomembnih vitaminov in mineralov ter imajo dodane še druge telesu koristne zeliščne ekstrakte in probiotke. V čem se multivitamini Reflex Nexgen PRO razlikujejo od običajnih?

 • Ker vsebuje vitamin K2, ki je najvišja biološko aktvina oblika K vitamina. V zadnjem času znanstveniki spoznavajo njegovo pomembno vlogo pri delovanju krvnega sistema in kostne strukture v telesu.
 • Vitamin B12 v obliki Metilkobalamina, ki ga telo bolje izkoristi kot običajno obliko vitamina B12.
 • Nexgen vsebuje SeLECT® selen. Izdeluje ga podjetje Sabinsa in velja za daleč najbolj čisto obliko selena.
 • Lutein BIOLUT ester. Lutein je rumeno barvilo v rumenjaku, nekaterih algah, številnih rastlinah in celicah rumene pege na zadnji strani očesnega zrkla.
 • Vsebuje dve zelo močni obliki antioskidantov – ekstrakt zelenega čaja in ekstrakt grozdnih pešk.
 • Dodan ima tudi koencim Q10, ki deluje kot vir energije za večino celic v telesu.
 • Viskoka vsebnost vitaminov A, B6, C, D, E in drugih pomembnih vitaminov. Sestavine so prilagojene evropski zakonodaji, kar zagotavlja visok standard kakovosti.

Kaj so še dodatne prednosti multivitamina Nexgen pro?

 • Minerali kot npr. železo, magnezij, cink, baker, mangan so vezani s pomočjo aminokislin za boljšo absorbcijo in izkoristek mineralov. Tak vir mineralov uporablja le majhen vir najdražjih vitaminskih tablet na našem trgu. Minerali so iz najkakovostnejših virov, kar igra ključno vlogo pri učinkoviti absorbciji le teh in posledično izkoristek v telesu!!!
 • Poleg tega najdete v Nexgen vitaminskih tabletah tudi Bioperin® in Lactospore® probiotike, ki skrbijo za urejeno prebavo.
 • Magnezij je nujno potreben za proizvodnjo celične energije. V treh kapsulah Reflex Nexgen® PRO je kar 200 mg magnezija v najbolj biološko razpoložljivi obliki – magnezijev citrat. Ta ima bistveno boljšo biološko vrednost kot magnezijev oksid, ki ga najdete v večini drugih multivitaminskih dodatkov.
 • Podpora antioksidantov. Reflex Nexgen® PRO vsebuje širok in raznolik spekter antioksidantov v visokih odmerkih najbolj kakovostnih sestavin; DeltaGold® delta- tokotrienoli , LYC-O-Mato® (naravni likopen), BIOLUT™ lutein estri, ekstrakt grozdnih pešk, ekstrakt zelenega čaja, Selen SELECT® in naravni koencim Q10.

Uporaba: Multivitamine Nexgen Pro vzemi 1 do 3 kapsule dnevno z obroki.

Garancija:

 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
 • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
 • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

SESTAVINE: V dveh želatinastih* (goveja želatina, črni železov oksid) kapsulah: USP magnezijev citrat, askorbinska kislina, izvleček zelenega čaja (95% polifenolov, izvleček grozdnih pešk (95% proantocianidinov), cinkov L-monometionin, nosilci (mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat), L-selenometionin (Selenium SeLECT®), likopen (LYC-O-Mato®), menakinon-7 (MenaquineGold™) iz fermentiranega in razmaščenega izvlečka sojine moke, tokotrienoli kot DeltaGold® (35% vseh tokotrienolov, od tega 84-92% Delta tokotrienol, 8-16% Gamma tokotrienol), pridobljen iz anata, maltodekstrin, kvercetin, nikotinamid, piridoksin hidroklorid, riboflavin, holekalciferol, kalcijev pantotenat, holin bitartrat, inozitol, tiamin hidroklorid, natrijev borat, lutein kot Biolut™ (Tagetes Erecta (mehiški ognjič), cvet (90% lutein estrov, od teh 45% Trans lutein)), bakrov aspartat, koencim Q10, LactoSpore® Bacillus coagulans, retinil acetat, manganov aspartat, piperin (Bioperine®), nosilec (silicijevega dioksida), krom pikolinat, pteroilmonoglutamična kislina, D-biotin, metilkobalamin.
* “Ni primerno za posameznike, mlajše od 18 let”.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS


Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 30 reviews
 1. Ne vem ja in ne. Definitivno ne paše skupaj s premium pro floro

  (0) (0)
 2. Excellent, also due the other added ingredients

  (0) (0)
 3. Top

  (0) (0)
 4. 👍

  (0) (0)
 5. odlicni vitamini in minerali

  (0) (0)