Mala skrivnost VELIKEGA uspeha

persistence.jpg

 

Bližnjice ne obstajajo…so sami številni mali koraki, ki vodijo do VELIKEGA cilja… V nadaljevanju lahko preberete kratko poročilo, kjer boste spoznali kaj je skrivnost 4 udeležencev, da so v 2 mesecih, odkar sodelujemo, izgubili kar neverjetnih 22kg !!!!!

Glede na današnje razmere, s tem mislim predvsem na dež, ki je pokvaril idealne pogoje, moram izpostaviti, da smo se iz tega lahko veliko naučili…

Kakor ponavadi smo se zbrali ob 18 uri in odkorakali do travnika, kjer smo pričeli s segrevanjem. Minilo je slabih deset minut in pričelo je deževati. Trdno odločeni, da ostanemo in vztrajamo smo nadaljevali.

Umaknili smo se pod krošnje dreves, razgrnili brisače in pričeli s treningom. Delali smo ponovitev za ponovitvijo, serijo za serijo in vajo za vajo, se vzpodbujali in nič nas ni moglo ustaviti.. 🙂

Po eni uro smo zaključili in ugotovili, da smo opravili izvrsten trening, ki je bil morda celo najboljši doslej.. :)Kdor ima željo in cilj nekaj doseči, ga nič, kaj šele grdo vreme ne bo zaustavilo.

Nauk: “Vreme” je tudi v našem življenju marsikdaj muhasto; včasih dežuje in piha,sneži ali celo pada toča, včasih sije sonce…bistvenega pomena je, da ostanemo na svoji poti, ki smo si jo zadali…bližnjice ne obstajajo…so le številni mali koraki, ki vodijo do VELIKIH ciljev…takšno je moje mnenje in verjetno se bo veliko bralcev strinjalo. VZTRAJATI JE POTREBNO. To prinaša rezultate!

 

 

 

 

 

Čestitke vsem štirim, ki ste danes vztrajali do konca, kljub dežju in vetru, saj ste lahko mnogim za vzor! Seveda tudi meni! Verjamem, da nas bo takšnih zmeraj več!

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja