112kg v samo 60 dneh

izjave strank vitja

Skupaj so shujšali neverjetnih 112kg, kar je v povprečju 8kg/osebo v samo 60 dneh. Za mnoge med njimi vem, da bodo vztrajali naprej, saj so tako odločeni in njihov napredek bo viden iz dneva v dan. Še bomo pisali o teh zmagovalcih. Poglejte njihove dosežke…

Če imaš cilj, te na poti do njega nič ne zaustavi!

Skupaj so shujšali neverjetnih 112kg, kar je v povprečju 8kg/osebo v samo 60 dneh. Za mnoge med njimi vem, da bodo vztrajali naprej, saj so tako odločeni in njihov napredek bo viden iz dneva v dan. Še bomo pisali o teh zmagovalcih. Poglejte njihove dosežke…

Če imaš cilj, te na poti do njega nič ne zaustavi!

Navezujoč se na krajši prispevek, ki sem ga pisal včeraj o vztrajnosti, bi tukaj izpostavil še nekaj dejstev o tem, koliko se da doseči, če vztrajaš in imaš cilj.

Te dni mineva natanko 2 meseca odkar je spletna stran Vitja.si ugledala luč sveta! Moram priznati, da sem nanjo izredno ponosen. Vsak dan jo redno pregledujem in popravljam, izboljšujem. Tukaj je seveda še kup ostalih ljudi, ki so mi in mi pri tem pomagajo. Prva med njimi sta nedvomno moja punca Marjana in najboljši prijatelj Aleš! Res se obema iz srca zahvaljujem!

Bistvenega pomena in nad vsem skupaj je dejstvo, da smo v tem obdobju dosegli IZJEMNE rezultate. Izjemni rezultati so v prevedenem pomenu pokazatelj dobrega dela. To je tisto kar me motivira, to je tisto kar mi daje vzpodbudo za naprej in potrditev da smo na pravi poti. To so LJUDJE in njihovi DOSEŽKI. Ljudje, s katerimi delam, torej tisti, ki mi zaupajo.

Da boste bolje razumeli o čem govorim, bom na kratko opisal njihove dosežke za preteklih 60 dni.

Mitja -6kg
Saša -8kg
Tadej -7kg
Kristjan -8kg
Marjan -6kg
Nina -6kg
Dejan -8kg
Aleš -8kg
Valerija -12kg
Barbara -8kg
Irena -5kg
Boris -10kg
Igor -6kg
Lidija -14kg

V tabeli so prikazani posamezniki, ki so se odločili v obdobju preteklih 60 dni shujšati oz. izgubiti odvečne kilograme z mojo pomočjo. Verjamem, da boste kmalu med izjavami strank lahko našli marsikaterega med njimi.

Tudi vam (v tabeli), se iskreno zahvaljujem za zaupanje! Želim si, da boste s svojimi dosežki vzgled številnim in jim z vzorom pokazali, da se vendar da doseči tisto o čemer sanjamo. Skupaj ste shujšali neverjetnih 112kg, kar je v povprečju 8kg/osebo v samo 60 dneh. Za mnoge med njimi vem, da bodo vztrajali naprej, saj so tako odločeni in njihov napredek bo viden iz dneva v dan. Še bomo pisali o teh zmagovalcih.

Izgubiti kilograme je eno, jih obdržati pa drugo. Nikoli ne smemo obupati. Kjerkoli in kakorkoli se boste odločili za spremembo načina življenja, vam želim pri tem veliko uspeha. Vztrajajte.

Moj cilj je, naučiti ljudi, ljubiti rekreacijo in zdrav način življenja.

Želim vam VELIKO uspeha!!!

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS
 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima tudi