Matevž Stepišnik: po 2 mesecih kot nov

izjave strank vitja

Kot amaterski igralec nogometa sem bil vajen treningov in gibanja vsaj 3-4x tedensko. Žal me je doletela poškodba, zaradi katere se nisem mogel ukvarjati s praktično nobenim športom približno 1 leto. Po tej spremembi sem počasi postajal vedno bolj len, otopel, utrujen (brez kakšnega gibanja)… Po rehabilitaciji mi je zdravnik svetoval krepitev telesa v fitnesu. Že pred poškodbo sem nekajkrat sam poskušal hoditi na fitnes in me nikakor ni pritegnil oz. prepričal in sicer zato, ker nisem imel nobenega znanja o samih vajah in konceptu treningov.

Na prvem sestanku sva ugotovila, kakšne vaje bi bile za mene najboljše (naredila sva program), zraven sva pa uredila tudi prehrano.

Po 2 mescih vadbe so vidne spremembe – tako v fizičnem kot psihičnem smislu. Telesno sem bolje pripravljen, izgubil sem odvečne kilograme in maščobo, sam pa čutim, da imam dosti več energije kot sem jo imel prej.

Vitja je super pozitivna oseba, spozna se na svoje delo in ga opravlja profesionalna, hkrati je izreden motivator in ti vedno stoji ob strani, ko potrebuješ kakšen nasvet, motiv…

Matevž Stepišnik

Morda te zanima tudi