Zakaj sem ponosna nase in na svoje rezultate?

sindi horvat

Zelo dolgo sem se spopadala s prekomerno telesno težo. Kot najstnica, sem se večkrat lotila raznih modnih diet, ki so bile povsem nerealne. Dolgo časa sem bila v začaranem krogu. Nisem vedela, kako se naj lotim uspešnega hujšanja. Kako naj shujšam in hkrati obdržim želeno telesno težo.

Potrebovala sem kar nekaj časa, da sem spregledala svoje napake in se začela učiti iz njih. Začela sem se spraševati kaj delam narobe in kaj morem pri sebi spremeniti. Zavedala sem se, da je gibanje zelo pomembno. Ne samo za izgubo telesne teže, temveč tudi za dobro počutje.  V svojo celotno preobrazbo sem vložila ogromno energije, truda in volje. V približno treh letih in pol mi je uspelo izgubiti približno 30 kilogramov. Danes si ne predstavljam življenja brez gibanja in zdrave prehrane.

Moje življenje se je popolnoma spremenilo. S svojo močno voljo in disciplino mi je uspelo nekaj neverjetnega. Pot je bila dolga, a se je obrestovala. V treh letih sem preizkusila veliko različnih vadbenih programov. Tako sem imela vedno večja pričakovanja in si želela vedno več. Iz svojega jedilnika sem izključila veliko živil. S tem sem si naredila veliko škode. Spoznala sem, da tega ne morem dolgoročno delat.  Ko so se mi končno stopili kilogrami, so se mi začele težave z napihnjenostjo. Moram vam povedati, da je to nekaj zelo motečega in neprijetnega.

Ogromno časa sem namenila branju raznih člankov na temo kako odpraviti vzroke napihnjenosti. Izmed vsega prebranega me je najbolj pritegnilo branje člankov Vitje Sikoška. Po tihem sem si ga zelo želela spoznati. Dolgo časa sem ga spremljala na njegovem facebook profilu in spletni strani VITJA.SI. Verjela in prepričana sem bila, da mu lahko zaupam. Moja največja želja je bila, da odpravim vzroke napihnjenosti.

Potrebovala sem nekaj poguma in časa, da si dopovem, da potrebujem pomoč strokovnjaka. Z Vitjo sodelujeva že 5 mesecev. Odkar ga poznam, nimam več skoraj nobenih težav z napihnjenostjo. Je dober poslušalec in spoznavalec. Prav zaradi tega ve hitro pomagati človeku in poskrbeti za njegovo zdravo črevesno floro. Obenem sem v tem času še dodatno izgubila nekaj maščobnih oblog.

Vitja je človek, ki ti bo vedno stal ob strani, te motiviral in dal zagon za naprej. Je vedno pozitiven, nasmejan in iskren. Srečanja z njim se vsakič zelo veselim. Za njegovo pomoč bom mu vedno zelo hvaležna.

Danes lahko s ponosom povem, da sem s svojimi dosežki zelo zadovoljna. Novih izzivov in znanj se vedno razveselim. Moja velika želja je, da bom nekoč lahko svoje znanje in izkušnje delila z drugimi. Vam pa zagotavljam, da je Vitja človek, ki vam lahko spremeni življenje!

Sindi Horvat

Komentar trenerja (Vitja Sikošek):

Na grafu meritev Biosignature modulacije se vidi kako lepo je Sindi napredovala v času odkar sodelujeva. Ne samo, da je izgubila maščobo, medtem je tudi povečala mišično maso in kakor sama opisuje rešila težave z napihnjenostjo trebuha, ki so jo mučile že daljše časovno obdobje.

Ko sodelujem z ljudmi so zame najpomembnejši podatki tisti, ki se lahko izmerijo, kakor tudi tisti, ki jih stranka opiše sama. Počutje, izgled, samozavest in raven energije. S Sindi sva izboljšala prav vsa področja. Zelo sem vesel zanjo in ji za izjemen rezultat iskreno čestitam!

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

 

Morda te zanima tudi