Beef Jerky-sušena govedina 50g

4,25

🥩Beef Jerky sušena govedina za prigrizek poln beljakovin

 • Vsebuje več kot 50% beljakovin,
 • o% sladkorja,
 • 100% slovenska govedina.

 

 • Zaužiti kadarkoli
 • Proizvedeno v EU
 • Brez glutena
Kategorija: Oznaka:

Opis

Zdravi in okusni grižljaji iz 100 % slovenske govedine-beef jerky.

Vsak med nami rad med obroki kaj prigrizne. A na kaj pomislimo ob prigrizkih? Na čips, kokice, slane paličice? Morajo biti prigrizki res nezdravi?

Verjamemo, da ne, zato vam predstavljamo BEEF BITES, okusen, zdrav in visoko beljakovinski (več kot 50 %) prigrizek iz 100 % slovenske sušene govedine. V času visoko procesirane in predelane hrane vse več ljudi čuti posledice nezdravega načina življenja. Prišel je čas, da se vrnemo k hrani naših prednikov.

Z okusom tradicije nazaj v prihodnost.

Sušeno govedino so prvi uporabljali že ameriški staroselci. Njihovo nomadsko življenje je bilo na nek način podobno življenju sodobnega človeka, saj so bili veliko zdoma. Ko so bili na celodnevnem lovu, niso imeli časa kuhati in potrebovali so prigrizek, ki jih bo nasitil in jim dal dovolj moči. Tako so prišli na idejo, da najboljše kose govedine posušijo in jih naredijo užitne še več mesecev.

Njihov izum so hitro posvojili Evropejci, ko so odkrivali »novi svet«. Dandanes imamo seveda hladilnike, a sušena govedina ostaja zdrav, minimalno predelan prigrizek, ki ga lahko imamo vedno pri roki (doma, v avtu, v športni torbi za po treningu ali v predalu pisarne). BEEF BITES so poklon tej tradiciji in skupnim prednikom. Okus preteklosti za slastno sedanjost in prihodnost.

Postopek izdelave:

 1. Izbira najkakovostnejšega mesa.
 2. Dolgotrajno mariniranje za popoln okus.
 3. Nadzorovano sušenje za optimalno teksturo.

Takojšnje pakiranje za ohranitev okusa

DOMAČO SUŠENO ZAČINJENO GOVEDINO (BEEF JERKY) pripravljamo po starih receptih tako imenovane metode sušenja na nizkih temperaturah s soljo in začimbami. Iz 1 kg surovega mesa pridobimo 350g Beef Jerkya. Pri nas narejeno sušeno meso je delano skrbno in ročno. Za vas smo izbrali samo najboljše kose govejega stegna in najboljše začimbe. Skupaj smo ustvarili harmonijo okusa.

Sestavine: goveje stegno, začimbna mešanica (črni poper piranska sol, česen, čebula, sojina omaka, nerafinirani trsni sladkor)

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Sestavine: goveje stegno, začimbna mešanica (črni poper, piranska sol, česen, čebula, sojina omaka, nerafinirani trsni sladkor) Povprečna hranilna vrednost na 100 g:
 • Energijska vrednost kJ/kcal   1200 / 284
 • Maščobe g  5,43
 • od tega nasičene maščobe g  2,4
 • Ogljikovi hidrati g  4,1
 • od tega sladkorji g   3
 • Beljakovine g   52
 • Sol g   2,9
Vsebuje sojo, ki lahko povzroča alergijo.

Mnenja strank

 1. Katja Cestnik (preverjena stranka)

  (0) (0)

Morda vam bo prav tako všeč…