Darilni Bon

10,00

  • Darilni bon lahko kupite kot darilo za rojstni dan.
  • Darilni bon lahko kupite kot darilo za novo leto.
  • Darilni bon lahko kupite za katerokoli drugo priložnost.
  • Darilni bon lahko uporabite v spletni trgovini za nakup izdelkov ali storitev. Po nakupu nas kontaktirajte preko telefona ali maila o detajlih glede napisa na bonu, dostave itd..
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
Kategoriji: ,

Opis

Vrednost enega bona je 10€. Odvisno od tega kolikšno vrednost želite podariti, toliko bonov daste v nakupovalno košarico. Razlika, ki ostane zaradi nenatančnega zneska lahko unovčite za drugi zdelek ali storitev, ali kot dobropis. Unovčiti ga je potrebno v 6.mesecih od nakupa.
Npr. za  nakup:
– 1 škatlice PREMIUM PRO FLORA (40,1€) 4 boni.

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Mnenja strank