Darilni Bon

10,00

🎁 Potrudili se bomo, da bo naš darilni bon tvoje odlično presenečenje. Vrednost enega darilnega bona je 10€. Izbereš lahko poljubno količino.

  • 🎄Izbereš vrednost ki jo želiš podariti
  • 🎄Z boni je možen nakup vseh izdelkov v trgovini
  • 🎄Enostavno naročilo online
  • 🎄Bone prejmeš po pošti ali v PDF obliki preko maila
  • 🎄Nastaviš pod smrečico kot darilo
  • 🎄 Enostavno
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)

Opis

Vrednost enega bona je 10€. Odvisno od tega kolikšno vrednost želite podariti, toliko bonov daste v nakupovalno košarico in zaključite nakup. Unovčiti ga je potrebno v šestih mesecih od nakupa.
Primer:
Nekomu podarite 15 bonov po 10€, v skupni vrednosti 150€. Na bonu dobite unikatno kodo, ki jo oseba s kuponi nato uporabi ob nakupu v trgovini. Od vrednosti nakupa se odšteje dobropis. V tem primeru 150€. V vašem primeru toliko, kolikor je vrednost kupljenih bonov.
* trojno pakiranje premium pro flora 101,9€
* Critical whey 2,2kg 49,9€
* Skupaj za plačilo 151,8€
– vrednost kupona 150€
Stranka doplača 1,8€.

Znamka

Vitja.si

Blagovna znamka VITJA.SI je rezultat konstantnega truda za vrhunsko kakovost. Zakaj? Predvsem zaradi tega, ker sam (Vitja Sikošek) kot sodelujoč pri razvoju izdelkov želim samo najkakovostnejše sestavine, najkakovostnejši postopek izdelave in garantirano potentnost ter trajnost izdelkov, za storitve pa želim ponuditi takšne, ki v rekordnem času zagotovijo trajne in odlične rezultate. Produkte, ki jih ponujamo vedno testiramo in garantiramo zanje.Izdelki, ki jih naredimo so preverjeno narejeni po najbolj aktualnih smernicah in znanstvenih dognanjih. Ustrezajo strogemu standardu ISO 22000:2005. Po predhodnih posvetih z zdravniki in strokovnjaki iz celega sveta, sestavimo formulo, ki bo zagotovila to kar obljublja.Resnično se trudimo, da so naši izdelki ter storitve na najvišjem možnem nivoju. Naše stranke so naša skrb. Zavedamo se zadovoljstva strank.
Vitja

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Sorry, no reviews match your current selections