Vitamin B kompleks 90 tablet

14,90

🅱️ complex

 • Visoko doziranje celotnega spektra B vitaminov
 • 7 B vitaminov + Biotin, Inositol, PABA & holin
 • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in stresa
 • Boljša presnova OH, podpora živčnemu sistemu
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegetarijance

Opis

vitamin B kompleks

je sestavljen iz več vitaminov, ki skupaj delujejo kot podpora živčnemu sistemu, obenem spodbujajo energetsko presnovo. B vitamini so namreč nepogrešljivi za pravilno delovanje našega organizma, saj so med drugim pomembni za živčni sistem, sluznico, normalno duševno delovanje, presnovo, kožo itd.  Pomanjkanje vitaminov iz skupine B se pozna predvsem v slabi presnovi, pomanjkanju energije in slabem razpoloženju.

90 tablet/90 odmerkov

Ključne lastnosti vitamin B kompleks:

 • Visoko doziranje celotnega spektra B vitaminov
 • 7 B vitaminov + Biotin, Inositol, PABA & holin
 • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in stresa
 • Halal certifikat

Priporočena uporaba vitamina B kompleks:

Vzemite 1 tableto vitamina B kompleks dnevno, skupaj s hrano.

Odmerek: 1 tableta

Vsebuje: 90 odmerkov

Ostale sestavine vitamina B compleks:

Sredstva za povečanje prostornine: (mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat),

Vpliv nekaterih vitaminov B na organizem:

B3 (NIACIN): Prispeva k dobremu delovanju živčnega sistema, presnove, vzdrževanju normalne sluznice, delovanju kože in zmanjšuje utrujenost in brezvoljnost.

B5 (PANTOTENSKA KISLINA): Ima pomembno vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov ter prispeva k umskim zmogljivostim.

B6 (PIRIDOKSIN): Ima pomembno vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, delovanju imunskega sistema, uravnavanju delovanja hormonov, presnovi in delovanju živčnega sistema ter prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

B9 (FOLNA KISLINA): Prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo, sintezi aminokislin, nastajanju krvi, presnovi homocisteina, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu psihološkemu delovanju in delovanju imunskega sistema ter ima pomembno vlogo pri delitvi celic.

B12 (KOBALAMIN): Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, presnovi homocisteina, normalnemu psihološkemu delovanju, nastajanju rdečih krvničk in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in delitvi celic.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija vitaminov B complex je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza 
zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Pred uporabo B complex vitaminov se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.
 
 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Prehrambene lastnosti:


na odmerek
*%
Vitamin B1 (Thiamine)100 mg10318
Vitamin B2 (Riboflavin)50 mg3571
Vitamin B3 (Niacin)50 mg312.5
Vitamin B5 (Pantothenic Acid)70 mg1176
Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride)50 mg3573
Vitamin B7 (Biotin)700 mcg140
Vitamin B8 (Inositol)100 mg
Vitamin B9 (Folic Acid)48.5 mcg24.25
Vitamin B10 (Para-Aminobenzoic Acid (PABA)50 mg
Vitamin B12 (Cyanocobalamin)10 mcg400
L-Choline (Choline Bitartrate)100 mg

Mnenja strank

 1. Srečko Lešek (preverjena stranka)

  (0) (0)
 2. Jože K. (preverjena stranka)

  Rajši bi imel, da bi bile v obliki kapsul.

  Vitamin B kompleks 90 tabletVitamin B kompleks 90 tablet

  (0) (0)
 3. Ida Roršek (preverjena stranka)

  Cena je odlična, me kar preseneča.
  Ko bom v bližnji prihodnosti šla na bioresonaco jih bom vzela s sabo, da mi pove, če koristijo mojmu telesu in če ja, bom vam ostala zvesta.

  Vitamin B kompleks 90 tabletVitamin B kompleks 90 tablet

  (0) (0)
 4. Matija H. (preverjena stranka)

  (0) (0)
 5. GABI (preverjena stranka)

  Ne morem ocenit delovanja, ker sem komaj začela jemat. Prepričala me je cena in količina posameznih vitaminov.

  Vitamin B kompleks 90 tabletVitamin B kompleks 90 tablet

  (0) (0)