B kompleks vitamini (90 tablet) Applied Nutrition

🅱️ complex

 • Visoko doziranje celotnega spektra B vitaminov
 • 7 B vitaminov + Biotin, Inositol, PABA & holin
 • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in stresa
 • Boljša presnova OH, podpora živčnemu sistemu

15,90

Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegetarijance

Opis

B – kompleks vitamini

B vitamini so nepogrešljivi za pravilno delovanje našega organizma, saj so med drugim pomembni za živčni sistem, sluznico, normalno duševno delovanje, presnovo, kožo itd.  Pomanjkanje vitaminov iz skupine B se pozna predvsem v slabi presnovi, pomanjkanju energije in slabem razpoloženju. B-kompleks je sestavljen iz več vitaminov, ki skupaj delujejo kot podpora živčnemu sistemu, obenem spodbujajo energetsko presnovo.

90 tablet/90 odmerkov

Ključne lastnosti B kompleks vitaminov

 • Visoko doziranje celotnega spektra B vitaminov
 • 7 B vitaminov + Biotin, Inositol, PABA & holin
 • Pripomore k zmanjšanju utrujenosti in stresa
 • Halal certifikat

 

Priporočena uporaba B kompleks vitamina

Vzemite 1 tableto vitamina B kompleks dnevno, skupaj s hrano.

Odmerek: 1 tableta

Vsebuje: 90 odmerkov

 

Ostale sestavine vitamina B kompleks

Sredstva za povečanje prostornine: (mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat),

 

Vpliv nekaterih vitaminov B na organizem

B3 (NIACIN): Prispeva k dobremu delovanju živčnega sistema, presnove, vzdrževanju normalne sluznice, delovanju kože in zmanjšuje utrujenost in brezvoljnost.

B5 (PANTOTENSKA KISLINA): Ima pomembno vlogo pri sintezi in presnovi steroidnih hormonov, vitamina D in nekaterih prenašalcev živčnih impulzov ter prispeva k umskim zmogljivostim.

B6 (PIRIDOKSIN): Ima pomembno vlogo pri nastajanju rdečih krvničk, delovanju imunskega sistema, uravnavanju delovanja hormonov, presnovi in delovanju živčnega sistema ter prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

B9 (FOLNA KISLINA): Prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo, sintezi aminokislin, nastajanju krvi, presnovi homocisteina, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu psihološkemu delovanju in delovanju imunskega sistema ter ima pomembno vlogo pri delitvi celic.

B12 (KOBALAMIN): Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema, presnovi homocisteina, normalnemu psihološkemu delovanju, nastajanju rdečih krvničk in zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema in delitvi celic.

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Izdelek po uporabi zapreti in hraniti v suhem prostoru na sobni temperaturi. Uporabno najmanj do: označeno na nalepki izdelka.

 

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza 
zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

 

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI
Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.
 
 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Prehrambene lastnosti:


na odmerek
*%
Vitamin B1 (Thiamine) 100 mg 10318
Vitamin B2 (Riboflavin) 50 mg 3571
Vitamin B3 (Niacin) 50 mg 312.5
Vitamin B5 (Pantothenic Acid) 70 mg 1176
Vitamin B6 (Pyridoxine Hydrochloride) 50 mg 3573
Vitamin B7 (Biotin) 700 mcg 140
Vitamin B8 (Inositol) 100 mg
Vitamin B9 (Folic Acid) 48.5 mcg 24.25
Vitamin B10 (Para-Aminobenzoic Acid (PABA) 50 mg
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 10 mcg 400
L-Choline (Choline Bitartrate) 100 mg

Mnenja strank

1-5 of 6 reviews
 1. ok

  (0) (0)
 2. Rajši bi imel, da bi bile v obliki kapsul.

  (0) (0)
 3. Cena je odlična, me kar preseneča.
  Ko bom v bližnji prihodnosti šla na bioresonaco jih bom vzela s sabo, da mi pove, če koristijo mojmu telesu in če ja, bom vam ostala zvesta.

  (0) (0)
 4. (0) (0)
 5. Ne morem ocenit delovanja, ker sem komaj začela jemat. Prepričala me je cena in količina posameznih vitaminov.

  (0) (0)