Ingver Bio 100g

100% ingver v prahu iz ekološke pridelave

 • naravna začimba
 • ekološka pridelava
 • močan antioksidant

4,59

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+
 • Primerno za vegane
 • Proizvedeno v EU
 • Brez laktoze

Opis

Ingver

Ingver spada med začimbe, ki jih je človek spoznal med prvimi. Znani kitajski filozof Konfucij je ingver cenil tako zelo, da ga je želel imeti v vsaki jedi. V starem Rimu so uporabljali ingver tudi v lepotnih salonih.
Po ajurvedski medicini pa je ingver prava zakladnica zdravja, nekateri ga imenujejo kar čudežna začimba, zaradi vseh njegovih učinkov.

Pozitivni vplivi ingverja

V Indiji na primer uporabljajo ingver vsakodnevno. Ingverjev čaj spada pri Indijcih med najljubše pijače, z njim pa obogatijo tudi vsakodnevne jedi.
Ingver že od nekdaj prištevamo med enega najmočnejših antioksidantov.

 

Vsetranska uporaba ingverja

V zimskem času je priporočena uporaba ingverja skupaj z medom in limono, kot neke vrsta limonada.

Uporabljamo ga lahko tudi za pripravo pijač in sladic (sadne solate, kompoti, kolači, čaj, kava) ali ga dodamo h glavnim jedem.

Sestavine

100% ingver v prahu iz ekološke pridelave

Neto količina: 100g

Opozorilo: Shranjujte na suhem, zaščiteno pred svetlobo.

EKO – izdelek iz ekološke pridelave – pomeni da je minimalno 95 % sestavin izdelka, ki so kmetijskega izvora pridelanih ekološko (pridobitev zahteva izpolnjevanje strogih evropskih predpisov).

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

na (100 g)
Energijska vrednost
1402kJ/ 355kcal
Maščobe 4,2 g
od tega nasičene maščobe 2,6 g
Ogljikovi hidrati 71,6 g
od tega sladkorji 3,4 g
Prehranske vlaknine 14,1 g
Beljakovine 9 g

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 12 reviews
 1. Super

  (0) (0)
 2. Zelo dober produkt

  (0) (0)
 3. Vrhunsko👍

  (0) (0)
 4. Uporabno

  (0) (0)
 5. Obožujem

  (0) (0)