Akcija!

Micellar Kazein 1800g

45,4059,90

Micellar kazein je kot obrok beljakovin idealen za zadnji obrok pred spanjem. Deluje po principu TIME RELEASE, ter s tem omogoča telesu idealno enakomerno dobavo nujno potrebnih aminoksilin za regeneracijo in rast mišičnega vlakna preko noči.

🍃  Micellar Casein je brez glutenabrez antibiotikovbrez hormonov in brez težkih kovin.

 • Odličnega okusa in se zelo lepo meša. Uporabniki ga ocenjujejo kot enega izmed najbolj okusnih proteinskih napitkov nasploh.
 • Vsebuje visoko raven beljakovin in BCAA aminokislin, testirana serija za športnike  Informed Sport. (certificirana kakovost, ki zagotavlkja najvišji standrad tudi za vrhunske športnike)
 • Zaužiti pred spanjem
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Brez glutena

Opis

Micellar kazein

Zaradi edinstvene prebavljivosti, mlečne beljakovine (kazein) zelo počasi sproščajo aminokisline v telo. V želodcu ustvarijo gel, ki upočasni prebavni sistem in s tem prebavo beljakovin. To je idealno za takrat, ko potrebujete daljšo in postopno podporo beljakovin. Micellar Casein je izdelan z postopkom ultrafiltracije posnetega mleka, ki odstrani presežno maščobo in laktozo. V raziskavi, ki je potekala pod nadzorom Dr. Yves Boire so raziskovali razliko med kazeinom in sirotkinimi beljakovinami. Testni subjekti so zaužili sirotkine ali mlečne beljakovine. Raziskovalci so opazovali učinek sproščanja aminokislin v roku sedmih ur po zaužitju. Ugotovili so, da imata ta dva različna vira beljakovin zelo različne učinke na regeneracijo in rast mišičnega tkiva. Micellar kazein je kot obrok beljakovin idealen za zadnji obrok pred spanjem. Deluje po principu TIME RELEASE, ter s tem omogoča telesu idealno enakomerno dobavo nujno potrebnih aminoksilin za regeneracijo in rast mišičnega vlakna preko noči.

Rezultati raziskave kjer so uporabili Micellar Casein:

 • Micellar Casein je preprečil 34% več razpada mišičnih proteinov, kot sirotkine beljakovine,
 • Koncentracija aminokislin v krvni plazmi skozi čas sedmih ur je bila opazno višja pri tistih, ki so zaužili kazein, kot pri ostalih subjektih,
 • Koncentracija aminokislin v krvni plazmi je neverjetno padla po treh urah v tisti skupini, ki je zaužila sirotkine beljakovine

Razlog za tako počasno sproščanje aminokislin v telo pri kazeinu je v njegovi edinstveni prebavljivosti. Micellar Casein je pridelan samo iz svežega posnetega mleka. Izdelku so dodani tudi prebavni encimi, ki povečajo izkoristek zaužitih beljakovin in ugodno vplivajo na prebavni sistem.

Micellar Casein – uporaba: Kazein je zelo popularen med športniki, ki ga uporabijo kot zelo kvaliteten nadomestek beljakovinskega obroka. Najbolj primeren za uživanje je kot zadnji obrok v dnevu, saj telesu zagotovi popolno aminokislinsko podporo za regeneracijo in rast mišic med spanjem.

Micellar Casein – Informed sport – professional

Vsaka serija teh beljakovin-wheya je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v laboratoriju, akreditiranem po standardu ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri profesionalnih športnikih.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O znamki Applied nutrition

Nad Applied nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

na (100 g)na (30 g)
Energijska vrednost1482 kJ445 kJ
349 kcal105 kcal
Maščobe1.91 g0.57 g
od tegsa nasičene0.9 g0.27 g
Ogljikovi hidrati3.82 g1.14 g
od tega sladkorji3.82 g1.14 g
Vlaknine0.0 g0.0 g
Beljakovine (suha osnova)84.22 g25.26 g
Soli0.222 g67 mg
Aminokislinena (100 g)na (30 g)
Alanin3960 mg1190 mg
Arginin1660 mg500 mg
Asparaginska kislina8710 mg2610 mg
Cistein1740 mg520 mg
Glutaminska kislina/Glutamin14330 mg4300 mg
Glicin1110 mg330 mg
Histidin *1350 mg400 mg
Izolevcin * †5070 mg1520 mg
Levcin * †8390 mg2520 mg
Lizin *7600 mg2280 mg
Metionin *1740 mg520 mg
Fenilalanin *2380 mg710 mg
Prolin4350 mg1310 mg
Serin3640 mg1090 mg
Treonin *5300 mg1590 mg
Triptofan *1110 mg330 mg
Tirozin2060 mg620 mg
Valin * †4670 mg1400 mg
* Esencialne aminokisline† Razvejane aminokisline (BCAAs)SESTAVINEMicelarni kazein (89%) (mleko), kakav v prahu, naravni okus, ksantan gumi (zgoščevalec), Lactospore (Bacillus Coagulans), sladila (sukraloza, steviol glikozidi), Digezyme encimski kompleks (Amilaza, Proteaza, Celulaza, Laktaza, Lipaza)

Mnenja strank

 1. Matej (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Martin J. (preverjena stranka)

  Najboljši kazein

  Micellar Kazein 1800gMicellar Kazein 1800g

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Martin J. (preverjena stranka)

  Najboljši kazein na trgu

  Micellar Kazein 1800gMicellar Kazein 1800g

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 4. Martin J. (preverjena stranka)

  Najboljši kazein na trgu, vsaj meni 😝

  Micellar Kazein 1800gMicellar Kazein 1800g

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 5. Martin (preverjena stranka)

  Najboljši kazein

  Micellar Kazein 1800gMicellar Kazein 1800g

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne