Kazein Applied nutrition 1800g

Micellar kazein je kot obrok beljakovin idealen za zadnji obrok pred spanjem. Deluje po principu TIME RELEASE, ter s tem omogoča telesu idealno enakomerno dobavo nujno potrebnih beljakovin za ohranjanje in rast mišičnega tkiva preko noči.

🍃  Micellar Casein je brez glutenabrez antibiotikovbrez hormonov in brez težkih kovin.

 • Odličnega okusa in se zelo lepo meša. Uporabniki ga ocenjujejo kot enega izmed najbolj okusnih proteinskih napitkov nasploh.
 • Vsebuje visoko raven beljakovin in BCAA aminokislin, testirana serija za športnike  Informed Sport. (certificirana kakovost, ki zagotavlja najvišji standrad)

64,90

Počisti
-
+
 • Zaužiti pred spanjem
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Brez glutena

Opis

Micellar kazein

Zaradi edinstvene prebavljivosti, mlečne beljakovine (kazein) zelo počasi sproščajo aminokisline v telo. V želodcu ustvarijo gel, ki upočasni prebavni sistem in s tem prebavo beljakovin. To je idealno za takrat, ko potrebujete daljšo in postopno podporo beljakovin. Micellar Casein je izdelan z postopkom ultrafiltracije posnetega mleka, ki odstrani presežno maščobo in laktozo. V raziskavi, ki je potekala pod nadzorom Dr. Yves Boire so raziskovali razliko med kazeinom in sirotkinimi beljakovinami. Testni subjekti so zaužili sirotkine ali mlečne beljakovine. Raziskovalci so opazovali učinek sproščanja aminokislin v roku sedmih ur po zaužitju. Ugotovili so, da imata ta dva različna vira beljakovin zelo različne učinke na regeneracijo in rast mišičnega tkiva. Micellar kazein je kot obrok beljakovin idealen za zadnji obrok pred spanjem. Deluje po principu TIME RELEASE, ter s tem omogoča telesu idealno enakomerno dobavo nujno potrebnih beljakovin za ohranjanje in rast mišičnega tkiva preko noči.

Razlog za tako počasno sproščanje aminokislin v telo pri kazeinu je v njegovi edinstveni prebavljivosti. Micellar Casein je pridelan samo iz svežega posnetega mleka. Izdelku so dodani tudi prebavni encimi.

Micellar Casein – uporaba:  Najbolj primeren za uživanje je kot zadnji obrok v dnevu.

Micellar Casein – Informed sport – professional

Vsaka serija teh beljakovin-wheya je testirana za prepovedane snovi v okviru programa Informed-Sport. Izdelki so podvrženi strogemu testiranju v laboratoriju, akreditiranem po standardu ISO 17025, da zagotovijo najvišjo stopnjo zagotovila, da so varnejši za uporabo pri profesionalnih športnikih.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O znamki Applied nutrition

Nad Applied nutrition (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. Applied nutrition, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnjakov, zaupano s strani športnikov.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

* Esencialne aminokisline † Razvejane aminokisline (BCAAs) SESTAVINE Micelarni kazein (89%) (mleko), kakav v prahu, naravni okus, ksantan gumi (zgoščevalec), Lactospore (Bacillus Coagulans), sladila (sukraloza, steviol glikozidi), Digezyme encimski kompleks (Amilaza, Proteaza, Celulaza, Laktaza, Lipaza)

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 11 reviews
 1. Dober večerni obrok.

  (0) (0)
 2. Čokoladni okusn ni tako okusen kot Weider casein. Jagodnega okusa pa praktično nikol ni na zalogi kar najbrž pomeni da je velik bolši od čokolade.

  (0) (0)
 3. Odlična kvaliteta

  (0) (0)
 4. Zelo dobri

  (0) (0)
 5. Dober okus

  (0) (0)