Reflex Growth Matrix

 • hidrolizat sirotke pašne reje z veliko naravno prisotnih omega 3 maščob in CLA.
 • 7000 mg lev -cin a na odmerek (stimulacija rasti mišic)
 • 3000mg kreatina na odmerek
 • dodan vitamin B6 ki pomaga regenerirati energijske rezerve po treningu
 • popolna kombinacija enostavnih OH za hitro polnjenje glikogenskih rezerv z elektroliti

49,90

Počisti
-
+
 • Zaužiti med treningom
 • Zaužiti po treningu
 • Proizvedeno v EU
 • Evropska pašna reja

Opis

Reflex Growth Matrix

Napitek je rezultat več kot desetletnega znanstvenega razvoja športnih dodatkov. Namenjen je za uporabo samo po končani športni aktivnosti. Telesu omogoča pospešeno regeneracijo in mišično obnovo. Vsebuje 100% hidrolizat sirotkinih beljakovin, ki je dodatno obdelan z pomočjo encimov in razgrajen v manjše peptide in aminokisline. Peptide telo absorbira mnogo hitreje kot ostale sirotkine beljakovine, kar pospeši dovod beljakovin v mišično tkivo in pospeši regeneracijo. Hidrolizat sirotke vsebuje največji delež BCAA aminokislin v primerjavi s sirotkinim izolatom ali koncentratom.

Reflex Growth Matrix – sestava:

Reflex Growth Matrix ima dodanih še 7,000mg aminokisline Lev – cin. Ta v kombinaciji s hidrolizatom sirotke in ogljikovimi hidrati še dodatno pospeši beljakovinsko sintezo. Na en odmerek Growth Matrix dobite tudi 5,000mg peptidno vezanega glutamina in 2,500mg Creapure® kreatin monohidrata.

Po naporni športni vadbi vašemu telesu primanjkujejo izgubljeni minerali in zaloge glikogena. Reflex Growth Matrix zato vsebuje glukozne polimere (maltodekstrin) in elektrolite (natrij in kalij).

Vse zgoraj omenjene sestavine so dodane v skrbno načrtovanem razmerju z namenom, da vaše športne ambicije postavijo na višji nivo. Z Reflex Growth Matrix boste regenerirani hitreje in naslednji dan treninrali še bolje.

Uporaba: Vzemite do 3 merice (105g) praška in ga zmešajte z 450ml vode ter ga zaužijte takoj po treningu. Odmerek lahko prilagodite vašim željam – za povečanje mišične mase vzemite 105g; – za pospešeno regeneracijo po vzdržljivostnem športu pa vzemite okoli 50g (merica in pol).

Reflex Garancija:

 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
 • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
 • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 8 reviews
 1. Najboljši okus.

  (0) (0)
 2. top

  (0) (0)
 3. nr

  (0) (0)
 4. Med najboljšimi na trgu, a ima še prostor za malenkostno izboljšavo in to je tudi dobro.

  (0) (0)
 5. Prfekten okus.

  (0) (0)