Reflex Growth Matrix

49,90

Dovršen PWO (post workout) napitek ⤵️

👉 Ostali izdelki v akciji 👈

  • hidrolizat sirotke pašne reje
  • 7000 mg levcina na odmerek (stimulacija rasti mišic)
  • 3000mg kreatina
  • enostavno OH za hitro polnjenje glikogenskih rezerv
Počisti
Reflex nutrition

Opis

ONE STOP EXTREME je popolna formula nadomestka obroka sestavljena iz kompleksnih OH, BELJAKOVIN z visoko vsebnostjo BCAA, GLUTAMINOM, KREATINOM, BETA ALANINOM, PROBIOTKOV, PREBAVNIH ENCIMOV in vseh VITAMINOV in MINERALOV. ⤵️

Growth Matrix je rezultat več kot desetletnega znanstvenega razvoja športnih dodatkov. Namenjen je za uporabo samo po končani športni aktivnosti. Telesu omogoča pospešeno regeneracijo in mišično obnovo. Vsebuje 100% hidrolizat sirotkinih beljakovin, ki je dodatno obdelan z pomočjo encimov in razgrajen v manjše peptide in aminokisline. Peptide telo absorbira mnogo hitreje kot ostale sirotkine beljakovine, kar pospeši dovod beljakovin v mišično tkivo in pospeši regeneracijo. Hidrolizat sirotke vsebuje največji delež BCAA aminokislin v primerjavi s sirotkinim izolatom ali koncentratom.

Growth Matrix ima dodanih še 7,000mg aminokisline L-Levcin. Ta v kombinaciji s hidrolizatom sirotke in ogljikovimi hidrati še dodatno pospeši beljakovinsko sintezo. Na en odmerek Growth Matrix dobite tudi 5,000mg peptidno vezanega glutamina in 2,500mg Creapure® kreatin monohidrata.

Po naporni športni vadbi vašemu telesu primanjkujejo izgubljeni minerali in zaloge glikogena. Growth Matrix zato vsebuje glukozne polimere (maltodekstrin) in elektrolite (natrij in kalij).

Vse zgoraj omenjene sestavine so dodane v skrbno načrtovanem razmerju z namenom, da vaše športne ambicije postavijo na višji nivo. Z Growth Matrix boste regenerirani hitreje in naslednji dan treninrali še bolje.

Uporaba: Vzemite do 3 merice (105g) praška in ga zmešajte z 450ml vode ter ga zaužijte takoj po treningu. Odmerek lahko prilagodite vašim željam – za povečanje mišične mase vzemite 105g; – za pospešeno regeneracijo po vzdržljivostnem športu pa vzemite okoli 50g (merica in pol).

Reflex Garancija:

  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
  • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
  • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

Brand

Reflex nutrition

Since first opening our doors back in 1996, we believe we’ve brought more innovation to the industry than just about any other supplement company in the world. Today, we’ve no plans to sit back and rest on our laurels. In the coming years, we’ll continue working as hard as ever to continue pushing things forward in our world of sports.
Reflex nutrition