Reflex Growth Matrix

54,90

Maksimalno dovršen PWO (post workout) napitek

 • hidrolizat sirotke pašne reje z veliko naravno prisotnih omega 3 maščob in CLA.
 • 7000 mg L-levcina na odmerek (stimulacija rasti mišic)
 • 3000mg kreatina na odmerek
 • dodan vitamin B6 ki pomaga regenerirati energijske rezerve po treningu
 • popolna kombinacija enostavnih OH za hitro polnjenje glikogenskih rezerv z elektoliti za hitro rehidracijo po napornem treningu.

54,90

 • Zaužiti po treningu
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Evropska pašna reja

Opis

Reflex Growth Matrix

Napitek je rezultat več kot desetletnega znanstvenega razvoja športnih dodatkov. Namenjen je za uporabo samo po končani športni aktivnosti. Telesu omogoča pospešeno regeneracijo in mišično obnovo. Vsebuje 100% hidrolizat sirotkinih beljakovin, ki je dodatno obdelan z pomočjo encimov in razgrajen v manjše peptide in aminokisline. Peptide telo absorbira mnogo hitreje kot ostale sirotkine beljakovine, kar pospeši dovod beljakovin v mišično tkivo in pospeši regeneracijo. Hidrolizat sirotke vsebuje največji delež BCAA aminokislin v primerjavi s sirotkinim izolatom ali koncentratom.

Reflex Growth Matrix – sestava:

Reflex Growth Matrix ima dodanih še 7,000mg aminokisline L-Levcin. Ta v kombinaciji s hidrolizatom sirotke in ogljikovimi hidrati še dodatno pospeši beljakovinsko sintezo. Na en odmerek Growth Matrix dobite tudi 5,000mg peptidno vezanega glutamina in 2,500mg Creapure® kreatin monohidrata.

Po naporni športni vadbi vašemu telesu primanjkujejo izgubljeni minerali in zaloge glikogena. Reflex Growth Matrix zato vsebuje glukozne polimere (maltodekstrin) in elektrolite (natrij in kalij).

Vse zgoraj omenjene sestavine so dodane v skrbno načrtovanem razmerju z namenom, da vaše športne ambicije postavijo na višji nivo. Z Reflex Growth Matrix boste regenerirani hitreje in naslednji dan treninrali še bolje.

Uporaba: Vzemite do 3 merice (105g) praška in ga zmešajte z 450ml vode ter ga zaužijte takoj po treningu. Odmerek lahko prilagodite vašim željam – za povečanje mišične mase vzemite 105g; – za pospešeno regeneracijo po vzdržljivostnem športu pa vzemite okoli 50g (merica in pol).

Reflex Garancija:

 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
 • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
 • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

 1. Peter (preverjena stranka)

  Med najboljšimi na trgu, a ima še prostor za malenkostno izboljšavo in to je tudi dobro.

  Reflex Growth MatrixReflex Growth Matrix

  (0) (0)
 2. Aljaž (preverjena stranka)

  Prfekten okus.

  Reflex Growth MatrixReflex Growth Matrix

  (0) (0)
 3. Luka B. (preverjena stranka)

  (0) (0)
 4. Luka Blažič (preverjena stranka)

  (0) (0)
 5. Anonimno (preverjena stranka)

  (0) (0)