Vitamin D3 3000 i.u.

14,90

✅ Veliko raziskav govori v prid, da vitamin D s svojimi imunomodulatornimi mehanizmi ugodno vpliva na delovanje imunskega sistema. Obenem ima skoraj neskončno pozitivnih vplivov na naše zdravje.

 • visoka vsebnost 3000 I.U. na tableto,
 • poskrbi za zdrav imunski sistem, zobovje in kosti (preko mehanizma pravilne absorbcije kalcija),
 • pomaga pri vzdrževanju normalnih mišičnih funkcij,
 • nepogrešljiv dodatek v kratkih sončnih dneh
Na zalogi (Dostava v 1-2 delovnih dneh)
 • Zaužiti kadarkoli
 • Primerno za vegane
 • Proizvedeno v EU

Opis

Vitamin D3

90 Tablet | 90g | 90 odmerkov prehransko dopolnilo

Vitamin D prispeva k ohranjanju normalnega delovanja mišic in k normalnemu delovanju imunskega sistema in ga velikokrat imenujemo sončni vitamin, saj ga je naše telo sposobno s pomočjo sončne svetlobe proizvesti samo.

Ker pa imamo sonca v izobilju zgolj poleti in ni priporočljivo izpostavljati kože soncu brez zaščitnega faktorja je ob pomanjkanju vitamina D3, le tega smiselno dodajati v obliki prehranskega dopolnila.

Ključne prednosti vitamina D3:

 • visoka vsebnost 3000 iu na tableto
 • poskrbi za zdrav imunski sistem, zobovje in kosti
 • pomaga pri vzdrževanju normalnih mišičnih funkcij
 • poveča absorbcijo kalcija
 • odličen dodatek v kratkih sončnih dneh

Pozitivne učinke vitamina D je potrdila tudi Evropska agencija za varnost hrane (EFSA), saj navaja da:

 • vitamin D prispeva k normalni absorbciji kalcija in fosforja
 • prispeva k ohranjanju zdravih kosti
 • prispeva k delovanju mišic
 • prispeva k ohranjanju zdravih zob
 • prispeva k delovanju imunskega sistema
 • ima vlogo pri delitvi celic

 

Priporočena uporaba vitamina D3:

Vzemite 1 tableto dnevno s hrano.
Velikost odmerka: 1 tableta
Vsebnost: 90 tablet

Telo lahko vitamin D prozivaja samo pod vplivom sončnih žarkov, kar je razlog, da vitamin D3 imenujemo tudi za “sončni vitamin”. Mladim in starejšim ljudem navadno primanjkuje vitamin D, običajno v zimskih mesecih, lahko pa tudi zaradi sodobenga načina življenja, zato se priporoča  uživanje vitamina D3 kot dodatek k prehrani.

Obstajata le dva zanesljiva vira vitamina D in to sta izpostavljanjem sončnim žarkom skoze vse leto li v obliki prehranskega dopolnila. Nekateri ljudje so sicer mnenja, da lahko pozimi dobijo dovolj vitamina D preko hrane,a to ne drži. Zelo malo hrane vsebuje vitamin D, če pa ga že so te vrednosti tako nzike, da ne zadostijo dnevnim potrebam telesa.

Najpogostejši simptomi pomanjkanja vitamina D so lahko:

 • pridobivanje teže
 • zmanjševanje kostne mase in zlomi
 • izčrpanost in splošna utrujenost
 • mišični krči in slabost
 • bolečine v kosteh in sklepih
 • težave s sladkorjem v krvi
 • slab imunski sistem (dovzetnost za okužbe)
 • znižane vrednosti kalcija
 • nihanja razploženja in razdražljivost
 • depresija
 • Prehranske lastnosti:

 

Sestavine: vitamin  d3 holekalciferol, sredstvo proti strjevanju: di kalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, silicijev dioksid.

BREZ: Glutena, pšenice, mleka, soje, kvasa, konzervansov, sladil, umetnih arom ali barv.

Primerno za: Vegetarijance.

Brez alergenov

na porcijo *% PDV

Vitamin D3 (holekalciferol) 3000 iu kar znaša 2500% PDV

*PDV priporočen dnevni vnos

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte z usposobljenim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, ste noseči ali dojite ali če imate kakršno koli znano ali sumljivo zdravstveno stanje ali če jemljete katero koli zdravilo na recept ali OTC. Prehransko dopolnilo Vitamin D3 se ne uporablja kot nadomestek raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Izdelek shranjujte na hladnem in suhem mestu, nedosegljivo otrokom. Ne prekoračite predlagane uporabe. Glede alergenov glejte sestavine v krepkem tisku.

 

O Applied Nutrition znamki

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

90 tablet: 3000 I.U. D3 na odmerek. 1 tableta. Di kalcijev fosfat, silicijev dioksid, magnezijev stearat, mikrokristalinska celuloza. 

Mnenja strank

 1. Sandra (preverjena stranka)

  Sicer so tablete zeeelo velike, ampak OK.

  Vitamin D3 3000 i.u.Vitamin D3 3000 i.u.

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Saša (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Katarina (preverjena stranka)

  Kakovostne tablete vitamina D3, ovalne oblike, ki se jih zlahka pogoltne.

  Vitamin D3 3000 i.u.Vitamin D3 3000 i.u.

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 4. Tadej Ferjančič (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 5. ANDREA (preverjena stranka)

  Hčerka je zadovoljna

  Vitamin D3 3000 i.u.Vitamin D3 3000 i.u.

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 6. MATJAŽ PUNGARTNIK (preverjena stranka)

  Odlicna zadeva…

  Vitamin D3 3000 i.u.Vitamin D3 3000 i.u.

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 7. Urška (preverjena stranka)

  Ugodna cena, odlična kvaliteta.

  Vitamin D3 3000 i.u.Vitamin D3 3000 i.u.

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 8. Peter (preverjena stranka)

  4 leta jemljem vitamin D in lahko povem, da ni dober samo proti COVIDU, kor je trenutno njegov največji adut, ampak za vse funkcije v telesu nasploh. Kdor se ima rad, ga bo jemal tudi po pandemiji.

  Vitamin D3 3000 i.u.Vitamin D3 3000 i.u.

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 9. JOŽE R. (preverjena stranka)

  Čutim boljšo odpornost

  Vitamin D3 3000 i.u.Vitamin D3 3000 i.u.

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 10. Mitja (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
1 2