Sestavine (za dve osebi) :
- 1 velik por
- 1 večja bučka
- 1 ali 2 sladka krompirja
- 500g sardin
- 1 korenček
- 2 bio limoni
- 2 krompirja (po želji) lahko zamenjate tudi s sladkim krompirjem.
- Bio češnjev paradižnik (po želji)
- Olivno olje
- Peteršilj
- Sol
- Poper
- Rožmarin
Čas priprave: 20 minut
Čas pečenja: 20-25 minut na 200 stopinj celzija
Por in bučko umijemo in narežemo na kolobarje, korenček olupimo in naribamo na trakce. Olupimo tudi krompir (po želji uporabimo sladki krompir) in ga narežemo na krhlje. Dodamo sardele in začimbe (poper, sol, rožmarin, olivno olje) in češnjev paradižnik. Dodamo še bio limone in v pekaču pečemo 20-25 minut na 200 stopinj celzija.
Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.