Sadna smoothie bovla – slastna in krasna

Mljaaaask!

Osvežilna in polna hranljivih sestavin, smoothie sadna bovla je vedno odlična izbira kot popoln obrok za dobro jutro , malico ali kot obrok po treningu. Polna vitaminov in mineralov , dala nam bo energijo in okrepila naš imunski sistem.

Sestavine:

Postopek priprave:

V blender damo najprej mandljev napitek in vodo ter dodamo vanilijeve beljakovine. Nato dodamo še preostale sestavine – gozdne sadeže, banano, arašidov namaz, kapljice flavo drops- okus jagoda in chia sjemena. Sestavine na visoki hitrosti mešamo, da dobimo gosto in gladko zmes, cca 4 minute. Ko se sestavine zmiksajo, zlijemo smothie v našo najljbšo posodo, ter zmes poljubno dekoriramo in obogatimo z sadjem ali različnimi posipi, namazi in prelivi. Zraven se odlično poda Granola bela čoko jagoda.

Dober tek 😊,

Proteinski cheesecake 2

Recept je pripravila Nives Jakopič, ambasadorka VITJA.SI, inštruktorica fitnesa, prehranska svetovalka in velika oboževalka zdrave prehrane

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN PRVI NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi