Spet pašem v najljubše hlače..

valerija mori

Zelo se zahvaljujem Vitji, da mi je pomagal pri izgubi odvečnih kilogramov in oblikovanju telesa, saj sama tega resnično nisem zmogla. Kot trenerja ga priporočam vsem, ki si želijo shujšati in trajno ostati vitki…

Že velikokrat sem poskušala shujšati z različnimi dietami, vendar mi ni nikoli uspelo. Prišel je dan, ko sem se odločila , da moram narediti nekaj  zase. Z Vitjo sva se dobila in o vsem skupaj pogovorila.

Napisal mi je jedilnik in program vadbe. Obojega sem se natančno držala in uspešno pričela z izgubo odvečnih kilogramov. Z njegovim jedilnikom sem v samo nekaj mesecih shujšala za 16 kg, najpomembneje pa je to, da še danes ohranjam te kilograme, oz. izboljšujem svojo telesno formo. Strogo  sem se držala navodil in verjamem, da mi je zaradi tega uspelo.

Še zmeraj po več kot 6. mesecih počasi izgubljam odvečno maščobo, kar pa me najbolj veseli pa je to, da se sedaj v svoji koži počutim veliko bolje.

Zelo se zahvaljujem Vitji, da mi je pomagal pri tem. Kot trenerja ga priporočam vsem, ki si želijo shujšati in trajno ostati vitki.

Hvala še enkrat.

Valerija Mori

Morda te zanima tudi