VIDEO: Vaja za seksi in napeto zadnjico

zadnjica kaja casar

Če želite na preprost način aktivirati mišice vaše zadnjice, je vaja na posnetku idealen izbor. Lahko jo uporabljate tudi kadar ste kje na dopustu ali na poti, saj zanjo ne potrebujete niti fitnes centra, niti drage opreme.

Je ena izvedenka IZPADNEGA KORAKA. Dokaj omejena in srednje izolacijska vaja, predvsem osredotočena na mišice zadnjice in stegen. Če želite na preprost način aktivirati omenjene mišice, je idealen izbor. Lahko jo uporabljate tudi kadar ste kje na dopustu ali na poti, saj zanjo ne potrebujete niti fitnes centra, niti drage opreme.

Namen vaje:

  • vaja je namenjena predvsem krepitvi zadnjice in stegen.

Izvedba:

Vajo izvajamo jo na trdi podlagi. Pomembne točke na katere morate ob izvedbi biti pozorni so naslednje:

  • 1. stojte čvrsto na tleh, z boki obrnjenimi naprej v smeri pogleda,
  • 2. tudi stopala so liniji pogleda,
  • 3. teža je na sprednji nogi; ko se spuščamo proti tlom in dvigujemo je teža zmeraj na sprednji nogi na PETI. Zadnja noga je samo v rahlo oporo,
  • 4. koleno na sprednji nogi gre najdlje naprej do navidezne linije prstov, koleno na zadnji nogi se spusti do tal, vendar tam ne počiva,
  • 5. Roke so v bokih, lahko tudi iztegnjene za boljše ravnotežje v višini ramen, mišice v zgornjem delu telesa pa čvrste in napete. Drža ravna.

Primer vadbe:

  • vajo izvajamo 20 sekund, nato naredimo 10 sekund odmora. To ponovimo 8X. Cel cikel torej traja natanko 4 minute.

Izvedba:

Za vrhunsko formo, nikakor ne prezrite že sestavljenih treningov in receptov, ki vam bodo pomagali uresničiti vaše zadane cilje.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi