Amino fuel EAA 390g

29,90

Nepogrešljiv dodatek za ohranjanje mišične mase, ki NIČ ne obremenjuje prebavnega trakta zaradi razgrajene oblike pripravkljene na INSTANTNO absorbcijo.

 • 11g vseh esencialnih aminokislin na odmerek
 • Idealen za obdobje dietiranja ali večanja mišične mase
 • Primeren za športnike in rekreativce
 • Za boljšo regeneracijo in oblikovanje telesa
 • Zelo priporočljiv tudi za starejše (slabša absorbcija hranil)
 • Osvežilen okus 
 • Dodatnih 45mg AstraGina za odlično absorbcijo
 • Zaužiti pred treningom
 • Zaužiti med treningom
 • Zaužiti po treningu
 • Primerno za vegane
 • Primerno za vegetarijance
 • Brez glutena
 • Brez soje
 • Brez laktoze

Opis

prehransko dopolnilo

V obdobju dietiranja ali večanja mišične mase je vnos vseh esencialnih aminokislin ključnega pomena iz dveh razlogov. 

 • Zaradi nižjega kalorijskega vnosa ob dietiranju telo stremi po zmanjšanju mišične mase. Z vnosom esencialnih aminokislin maksimalno zavremo proces razgradnje mišic tudi kadar ne jemo. Napitek je praktično brez kalorij, zato si ga lahko privoščimo kadarkoli tekom dneva.
 • V fazi večanja mišične mase želimo v krvi imeti stbilno raven vseh esencialnih aminokislin čim več časa v dnevu. Izpade obrokov ali obdobja kot so na primer pred prvim obrokom in med treningom so kritične točke za izgubo težko pridobljene mišične mase. V teh trenutkih je AMINO FUEL idealen sopotnik.

Amino Fuel na odmerek:

 • 11g aminokislin, od tega 6g BCAA/ 0g maščob/ 0g sladkorja/ 0g OH/ 3kcal/ 2g L-GLUTAMIN
 • Amino Fuel je popolna mešanica vseh, ki vsebuje 11 g aminokislin na odmerek od katerih je 9g bistvenih aminokislin (EAA), vključno s 6 g aminokislin z razvejano verigo (BCAA) v razmerju 2: 1: 1 (3000 mg L-leucina, 1500 mg L- Izoleucin, 1500 mg L-valina) z dodatnimi 2 g L-glutamina in 45 mg AstraGin®.
 • Aminokisline so kompleksne snovi in gradniki mišic. Esencialna aminokislina v telesu ne more biti sintetizirana ali ustvarjena in zato mora biti zagotovljena iz prehrane.
 • Amino Fuel se lahko uživa vsak dan ali/ dodatno kadar je potrebujete večji vnos aminokislin, ob dnevih povečane telesne aktivnosti.

 

Ključne lastnosti:

 • 11g aminokislin na odmerek
 • Osvežilen okus in formula za čiščenje dihalnih pot z občutkom svežine v ustih (Candy Ice Blast okus)
 • Dodatnih 45mg AstraGina
 • Gradniki beljakovin

 

 

Priporočena uporaba:

Zmešajte 1 odmerek Amino Fuel (13g) s 500ml vode in dobro premešajte. Zaužijte pred, med in po telesni aktivnosti ali kadarkoli čez dan, ko želite dodane vnos aminokislin.

*Merica je približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice

*Merica je približno merilo, priporočena je uporaba tehtnice

 • Ne vsebujejo maščob
 • Ne vsebujejo sladkorja
 • Ne vsebujejo OH

Amino Fuel samo 3 kalorije na odmerek

AstraGin je 100% naravna sestavina,in sicer gre za skrbno  mešanica dveh zelo frakcioniranih rastlinskih izvlečkov. Ti rastlinski izvlečki so sestavljeni iz Panax notoginsenga in Astragalus membranecousa. Ginseng in astragalus spadata med zelo močna in zelo cenjena zelišča v skupnosti tradicionalne medicine. AstraGin je sestavina, ki je zelo priporočljiva za aminokisline in nekatere vitaminske in mineralne dodatke. AstraGin se lahko uporablja tudi kot samostojen izdelek za tiste, ki imajo lahko prebavne težave.

Sestavine:

(okus Fruit Burst)

L-leucinov prah, L-glutamin, L-valinski prašek, L-izoleucinski prašek, L-lizinski prašek, kislina (citronska kislina), okus, prašek L-treonin, prah L-histidina, prašek L-fenilalanina, sol (natrij) Klorid), sladila (Acesulfam K, Sucralose), L-triptofanski prašek, L-metioninski prašek, AstraGin® (izvleček Astragalus & Panax Notoginseng), naravna barva izvleček kurkume).

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.
 
 

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Znamka

Applied Nutrition

Nad APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, saj vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, je nastala leta 2008. APPLIED NUTRITION, je hitro rastoče podjetje z lastno proizvodno in popolnim nadzorom nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje, ter najpomembnejše, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za stranke, so prešli na naslednjo stopnjo in jedro ponudbe testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To Applied nutrition loči od večine blagovnih znamk. Njihovo poslanstvo je vedno ostalo konstantno – strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehrambene informacije

Prehranske lastnosti:


na (100 g)na (13 g)
Energy27 kcal / 111 kJ3 kcal / 14 kJ
Fat0 g0 g
of which Saturates0 g0 g
Carbohydrate3.8 g0.49 g
of which Sugars0 g0 g
Fibre0 g0 g
Protein0 g0 g
Sodium0.01 g0 g
Salt Equivalent0 g0 g
AstraGin®375 mg45 mg
Aminokislinena(13 g)
L-Leucine †3000 mg
L-Glutamine2500 mg
L-Isoleucine †1500 mg
L-Valine †1500 mg
L-Lysine1000 mg
L-Threonine500 mg
L-Histidine500 mg
L-Phenylalanine335 mg
L-Tryptophan100 mg
L-Methionine50 mg

† Razvejana veriga aminokislin (BCAAs)

Mnenja strank

 1. Vito K. (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 2. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 3. Anonimno (preverjena stranka)

  Super izdelek, saj znjim spijem več vode ter mi pomaga pri dieti, da ne posegam po sladkarijah ter se dodatno vnašam v telo aminokisline.

  Amino fuel EAA 390gAmino fuel EAA 390g

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 4. Anonimno (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 5. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 6. Aleš Rebec (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 7. Martina (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 8. Anonimno (preverjena stranka)

  Super kvaliteta za super ceno

  Amino fuel EAA 390gAmino fuel EAA 390g

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 9. Ziga (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne
 10. Marsa Lozej (preverjena stranka)

  Je bila ta ocena za vas koristna?
  Da
  Ne