Akcija!

Omega 3

16,90 14,90

Spodbuja zdravje srca in delovanje možganov.
Omega 3 je esencialna maščobna kislina, pridobljena iz ribjega olja.

Ključne prednosti:

 • Rastlinski Vegi Soft Geli, primerni za potrošnike z dietnimi, verskimi ali kulturnimi omejitvami
 • Zdrave maščobe EPA in DHA prispevajo k normalnemu delovanju srca, možganov in sklepov
 • Esencialne maščobne kisline

Applied nutrition

Opis

100 softgelov

Spodbuja zdravje srca in delovanje možganov.
Omega 3 je esencialna maščobna kislina, pridobljena iz ribjega olja.

Omega 3 je esencialna maščobna kislina, pridobljena iz ribjega olja, ki je bogata z EPA (eikozapentaenoična kislina) in DHA (dokosaheksaenojska kislina). Ker ljudje ne morejo sintetizirati Omega 3, je nujno, da jih v telo vnesemo preko prehranskih virov.

Obstaja več vrst maščobnih kislin omega 3. Dve kritični EPA in DHA najdemo predvsem pri nekaterih ribah. Priporočen povprečni dnevni vnos omega 3 je 200 mg, ki predstavlja 2-3 porcije ribe bogate z omega 3 na teden.

Omega 3 sofgele priporočamo vsem, ki želijo povečati svoj dnevni vnos Omege 3, in so še posebej primerni za vse, ki v svoji prehrani nimajo ali ne marajo rib.

Ključne prednosti:

 • Rastlinski Vegi Soft Geli, primerni za potrošnike z dietnimi, verskimi ali kulturnimi omejitvami
 • Zdrave maščobe EPA in DHA prispevajo k normalnemu delovanju srca, možganov in sklepov
 • Esencialne maščobne kisline

  Naš organizem dobi to kar zaužijemo – to velja tudi za maščobne kisline v celični membrani. Maščobne kisline celičnih membran, ki so se razvile med nosečnostjo, so odvisne od prehrane matere. Enako velja za maščobne kisline, ki smo jih prejemali z materinim mlekom v času dojenja. Od takrat naprej postanejo maščobne kisline gradniki celičnih membran. Vsaka od naših 100 milijard celic mora prejeti zadostno količino omega-3 maščobnih kislin, ki v celici skrbijo za medcelično izmenjavo genov in omogočajo celično dihanje.

  Omega –3 maščobne kisline imajo številne naloge:

  •    so gradbeni element membran
  •    omogočajo inter- in intracelično komunikacijo
  •    uravnavajo proizvodnjo inzulina in sodelujejo pri nastajanju drugih presnovnih hormonov, ki tvorijo prostaglandine, ki vplivajo na krvni tlak, vnetje, tonus gladkih mišic
  •    vplivajo na odziv celic na endokrine hormone, vključno z inzulinom in steroidne hormone iz nadledvičnih žlez

  Omega-3 maščobne kisline poskrbijo, da postanejo tkiva čvrsta in prožna, sklepi gibljivi, koža in krvne žile pa elastične.
  Ribje olje je najbogatejši vir DHA in EPA maščobnih kislin.

Esencialne maščobne kisline

Odmerek: 1 softgel

Vsebnost: 100 odmerkov

Sestavine:

Omega 3 ribje olje, zeleni želatinski softgel, zelenjavni glicerin, prečiščena voda, antioksidant (vitamin E).

Alergeni

Za alergene glejte sestavine v krepkem tisku. Izdelano v objektu, ki obdeluje mleko, sojo, jajce, gluten in izdelke iz njega.

Zaužijte 1 mehki gel vsak dan. Najboljše vzeti s hrano.

Pozor: Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa. Prehranska dopolnila se ne smejo uporabljati kot nadomestek za raznoliko in uravnoteženo prehrano in zdrav način življenja.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

O APPLIED NUTRITION ZNAMKI

Na APPLIED NUTRITION (ki izvira iz Velike Britanije) smo navdušeni, da vam prinašamo izdelke najboljše kakovosti po dostopnih cenah. Blagovna znamka, ki je bila uvedena leta 2008, z le nekaj produkti, je leta 2014 odkupila njena trenutna lastnica, ki je veliko vlagala, da bi na trg prinesla nove in zanimive izdelke. APPLIED NUTRITION, ki je hitro prepoznavna kot vodilna na trgu v inovacijah blagovnih znamk, je postala močna. Naložba se nadaljuje in zdaj imamo lastno proizvodno podjetje, ki nam daje popoln nadzor nad proizvodnim procesom. To vključuje umetniško delo in oblikovanje vseh etiket in embalaže. Vse izdelke izdeluje naša interna R&D ekipa z obsežnimi testnimi ukrepi, ki zagotavljajo, da končni izdelek izpolnjuje in presega vsa pričakovanja glede formule, hranilnih vrednosti, kakovosti in okusa. Da bi ohranili najvišjo raven kakovosti in zanesljivosti za naše stranke, smo prešli na naslednjo stopnjo in jedro naše ponudbe smo testirali in certificirali s svetovnim programom zagotavljanja kakovosti „Informed Sport“. To nas loči od večine blagovnih znamk in privablja širšo bazo strank, ki zahteva kakovost in zanesljivost, kar jim daje 100% zaupanje in zaupanje v našo blagovno znamko. Naše poslanstvo je vedno ostalo konstantno – našim strankam zagotoviti najboljše, da lahko dosežejo najboljše. APPLIED NUTRITION – Formulirano s strani strokovnajkov, zaupano s strani športnikov.

Prehranske lastnosti:

Fish Oil 1000mg
Total Omega 3 Fatty Acids 300mg
EPA (Eicosapentaenoic Acid) 180mg
DHA (Docosahexaenoic Acid) 120mg

Brand

Applied nutrition

APPLIED NUTRITION - Formulated by Experts, Trusted by Athletes.
Applied nutrition

Morda vam bo prav tako všeč…