Prebavni encimi Digestive Enzyme 60kapsul

Prehransko dopolnilo

  • LAKTAZA – razgradnja laktoze
  • PROTEAZA – razgradnja beljakovin
  • AMILAZA – razgradnja ogljikovih hidratov
  • ZyMate® Max – multi encimski kompleks

ZyMate® Max je večencimska mešanica alfa-amilaze, glukoamilaze, laktaze, nevtralne proteaze, kisle proteaze, lipaze, celulaze, bromelaina, papaina in alfa-galaktozidaze za pomoč pri prebavi ogljikovih hidratov, laktoze, beljakovin, maščob in celuloze.

24,70

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+

Opis

Prebavni encimi Digestive Enzyme 60 kapsul /prehransko dopolnilo

LAKTAZA – razgradnja laktoze

PROTEAZA – razgradnja beljakovin

AMILAZA – razgradnja ogljikovih hidratov

ZyMate® Max – multi encimski kompleks

ZyMate® Max je večencimska mešanica alfa-amilaze, glukoamilaze, laktaze, nevtralne proteaze, kisle proteaze, lipaze, celulaze, bromelaina, papaina in alfa-galaktozidaze za pomoč pri prebavi ogljikovih hidratov, laktoze, beljakovin, maščob in celuloze.

Ključne prednosti:

  • Strokovno oblikovana mešanica naravno prisotnih prebavnih encimov
  • Vključuje amilazo, bromelainom, laktazo, lipazo in proteazo
  • Prijazno veganom in vegetarijancem.

Priporočena dnevna količina: 1 kapsula. Kapsulo vzemite z malo vode.

Vsebnost: 60 odmerkov

Sestavine:

(Zymate Max Multi-Enzyme Complex) maltodekstrin v prahu, alfa amilaza (izvor: Aspergillus Oryzae), proteaza (4,5) (izvor: Bacillus Licheniformis, proteaza (3,0) (izvor: Aspergillus Oryzae), lipaza (izvor: Aspergillus Oryzae), glukoamilaza (Poreklo: Aspergillus Niger), Papain (Poreklo: Latex of Carica Papaya L), Bromelain (Poreklo: steblo Ananas Comosus L.), Laktaza (Poreklo: Aspergillus Oryzae), Celulaza (Poreklo: Trichoderma Reesei), Alfa Galaktozidaza (Poreklo : Aspergillus Niger), ovoj kapsule (HPMC), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Opozorilo:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Odličen vir vlaknin, naravnega ekološkega izvora je tudi indijski trpotec oziroma psilium, ki uravnava in blagodejno vplvia na prebavo.

Ne spreglej kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, ponudbo spletne trgovine in objav na IG.

vitja foto landing

Sem Vitja Sikošek.

Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam! S tem namenom sem ustanovil stran VITJA.SI

Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO.

S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran vitja.si, ki sta plod mojega dela.

Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil čisto svoje.

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-1 of 1 review
  1. Rezultati so se pokazali v zelo kratkem času, zelo zadovoljna

    (0) (0)