Test X – optimizator

prehransko dopolnilo

Test X – booster

 • podpira njegovo naravno proizvodnjo
 • dodana formula estro-buster za uravnoteženo raven estrogena
 • primeren za moške.

34,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
 • Zaužiti kadarkoli
Oznaki: ,

Opis

Test X – 120 kapsul

Test X ponuja edinstveno mešanico piskavice, D-asparaginske kisline, beta ekcisterona, korena maka, mucuna pruriens in 5-metil-7-metoksiisoflavona z dodanimi sestavinami za uravnavanje tega pomembnega hormona v našem telesu.

 • dodana formula estro-buster za uravnoteženo raven estrogena

Uporaba: Vzemi 4 kapsule na dan skupaj s hrano.

Odmerjanje: En odmerek-4 kapsule

Vsebnost: 30 odmerkov (po 4 kapsule)

Sestavine: Na-M-DAA, Avena Sativa (ovseni ekstrakt), piskavica (4-hidroksi izolev – cin), estro-buster (I-3-C (indol-3-karbinol), reveratrol), magnezijev oksid, Mucuna Pruriens , Beta ekdisteron, koren Macca, holekalciferol, cinkov mono-L-metionin sulfat, 5 metil-7-metoksiisoflavon, piridoksin hidroklorid, bakrov sulfat.

Druge sestavine:  Ovojnica rastlinskih kapsul: hidroksipropilmetil celuloza, rastlinski magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka  je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

GMP

Test X je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-3 of 3 reviews
 1. Deluje

  (0) (0)
 2. Top

  (0) (0)
 3. Super

  (0) (0)