Boštjan Bračič: 30 dni BEFORE/AFTER

bostjan bracic

Boštjan Bračič je po končanem IZZIVU povedal…

Vedno sem se bolj ali manj aktivno ukvarjal s športom, v zadnjem času pa sem se vedno bolj posvečal petju ter glasbeni karieri in nekaj sem nehote moral žrtvovati. Na žalost gibanje in zdrav način prehranjevanja. Pred koncerti in po njih je bila moja hrana zelo nezdrava, večinoma sendviči, sokovi in sladkarije, službo pa pravtako preživljam tako, da ves čas sedim pred računalniki. Najprej sem se svojim odvečnim kilogramom smejal, potem pa me je začelo motiti. Jutranji pogled v ogledalo je bil nekaj, čemur sem se izogibal, tudi oprijete srajce na koncertih niso več izgledale najbolje. Oziroma jaz v njih. Odločil sem se za NUJNO spremembo.

Ko maščoba začne plahneti…

Sprememba in odločitev sta me pripeljala do VITJE, človeka, katerega delo sem že dalj časa spremljal na njegovi spletni strani Vitja.si in se spraševal, če sem se sposoben odreči sladkim pregreham in začeti s trdim delom na sebi. Ko je v meni dozorel odgovor DA, sem poklical Vitjo. Strokovnjak in pozitivec, kot je, sva takoj našla skupno besedo in ugotovila, da za začetek potrebujem nekaj za dvig MOTIVACIJE. Zato sem izbral 30-dnevni IZZIV. Poslovil sem se od tortic, mastnih kotletov in kupov pečenega krompirja in jih zamenjal z jedmi iz JEDILNIKA, ki mi ga je Vitja predlagal in tudi sestavil. Dodala sva nekaj prehrambenih dopolnil in s skoraj vsakodnevnimi treningi so se začeli kazati prvi rezultati. Vsak izmed nas, ki je kdaj imel preveč kilogramov, ve, kako slabo vplivajo na samopodobo in kako fantastičen občutek je, ko začnejo plahneti in se “pretvarjati” v mišice. Kljub težkim trenutkom, sem se odločil vztrajati in ne popuščati, ne pri treningih, ne pri prehrani.

Foto: Jure Fundak

Dodatki, ki jih uporabljam:

Evo ga…..IZZIV sem zaključil…..in ponosen sem, da sem se zanj odločil. Odrekanje in trdo delo sta obrodila sadove. Izgubil sem 5 kg, a kljub temu pridobil precej mišične mase, kar vidim pri moči in seveda kondicije. Predvsem pa sem dobil tisto, kar sem najbolj potreboval – spoznanje, DA ZMOREM. Verjamem, da je ta 30- dnevni IZZIV samo začetek bolj aktivnega in zdravega načina življenja. Zahvala gre SEBI, VITJI in Vsem, ki ste me pri tem podpirali.

Kralj sladic sem jaz…

Če sem zmogel JAZ, ki bi si gladko lahko nadel vzdevek “kralj sladic”, ZMORETE tudi VI !!! Odločite se ZDAJ – saj vem, da to rečejo v vsaki reklami na televiziji – ampak tokrat RES drži.

Želim Vam lep preostanek leta in se vidimo na kakem mojem koncertu.

Boštjan

ČETITKE BOŠTJANU ZA VZTRAJNOST IN TRUD, seveda pa tudi iz moje strani vsem, ki ste naju vzpodbujali ter bili v oporo!

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi