Sestavine:
- 250g leče
- 500g lahke skute
- 2 jajci
- Začimbe ( peteršilj, himalajska sol, dimljena paprika, poper, česen v prahu)
- Žlička pecilnega praška
Postopek priprave:
Najprej v vodi skuhaj lečo. Na koncu dodaj malo soli in jo prestavi v posodico, da leča ostane čvrsta. V drugi posodi zmešaj skuto, dodaj razžvrkljani jajci ter poljubne začimbe s pecilnim praškom. Nato dodaj še lečo ter celotno maso dobro premešaj ter razporedi po pekaču, ki ga prej obloži s peki papirjem. Peci približno 40 minut na 180 -200 stopinj Celzija.
Dober tek,
Recept je pripravila Nives Jakopič, ambasadorka VITJA.SI, inštruktorica fitnesa, prehranska svetovalka in velika oboževalka zdrave prehrane.
Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.