Marjan Tinauer: Fit pri 50

marjan tinauer

Marjanovi vtisi

Moje ime je Marjan Tinauer, star sem 50 let, 23 let v podjetništvu in od tega celih 15 let v finančno zavarovalni industriji. Danes sem direktor v podjetju agencija Smiljan Mori.

Želel sem biti v dobri formi in se bolje počutiti, nisem pa želel preživeti ure in ure na fitnesu.

Zaradi narave dela mi je zelo pomembno, da sem v dobri fizični in psihični kondiciji. Dnevno srečujem veliko število ljudi, katere navdihujem, da lahko postanejo boljši na vseh področjih življenja. (finance, zdravje, odnosi…)

Za Vitjo kot osebnega trenerja sem se odločil zaradi tega, ker verjamem, da če želiš na kateremkoli področju doseči vrhunske rezultate, izbereš za to najboljšega mentorja oz.trenerja.

Po krajšem pogovoru sva ugotovila kaj je moj cilj in nastavila plan za naslednjih 10 mesecev (kratkoročni cilj). To je vključevalo individualno po mojih potrebah oblikovan jedilnik, ter vadbo. V tem obdobju sva trenirala 4x tedensko po 1 uro.

Zame je pomembno, da treningi in prehrana ne obremenjujejo mojega vsakdana. To sva več kot odlično izpeljala.

Danes po 7 mesecih dela, ko pogledam svoj napredek dobim še večji zagon za nadaljnje delo in delo na vseh ostalih področjih. Počutim se bolje, vrhunsko, sem poln energije za delo in treninge, kar pa je najpomembnejše pa je to, da se je izboljšalo tudi moje zdravje.

Vitjo kot trenerja z veseljem priporočam zaradi profesionalnosti, zaradi tega ker odlično vzpodbuja pri delu ( me žene naprej ko bi jaz že odnehal),  zaradi ogromno znanja iz področja vadbe in prehrane in predvsem ker razume, da kot poslovnež ne morem preživeti več kakor 4 ure tedensko na fitnesu. (Kar pa naju ni odvrnilo od odličnih rezultatov).

Mnenje trenerja (vitja Sikošek)

Po principu BIOSIGNATURE modulacije in funkcionalne medicine je ključnega pomena za uspeh najti pomanjkljivosti posameznika (njegova neravnovesja v organizmu) in jih odpraviti. Ko to dosežeš, omogočiš telesu optimalno delovanje, kar zelo hitro privede do zavidljivih rezultatov. Govorim o počutju, zdravju, nivoju življenjske energije, izgubi maščobe in pridobivanju mišične mase. To je moje delo in znanje, ki ga z veseljem ter ponosom uporabljam pri svojih strankah. Da to znanje imam, trdo delam in redno skrbim za izobraževanje. To počnem redno iz leta v leto, saj je to edini možen način, da omogočam vrhunske storitve!

Kakor z ostalimi strankami, tudi z Marjanom delava po principu BIOSIGNATURE modulacije in funkcionalne medicine, katere glavni cilj je INDIVIDUALIZIRAN PRISTOP. Po meri sestavljen program vadbe in prehranjevanja, ter osredotočanje na posameznikove pomankljivosti in odpravljanje le teh. “Umerjanje telesa” v pravilno ravnovesje bi lahko rekli temu.

Pri Marjanu, kakor pri mnogih ljudeh danes, način življenja narekuje precej predanosti delu in obenem zahteva veliko energije. Trening in prehrana morata zaradi tega biti individualno prilagojena posamezniku za dosego odličnih rezultatov.

Merilo za dobro zasnovan trening in plan prehranjevanja je dobro počutje v vsakdanjem življenju, ne pa utrujenost, izčrpanost in pomanjkanje energije za delo. To sva dosegla in na tem bova delala tudi v prihodnje!

Iskrene čestitke Marjanu tudi iz moje strani! Lahko si vzor marsikateremu mlajšemu!

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi