VIDEO: Premaknimo se od računalnika

fitnes vaje

Vaje za razgibavanje, ki sem jih poimenoval Premaknimo se od računalnika so zares enostavne vaje, ki jih verjetno že sedaj poznamo skoraj vsi. Včasih je potrebno da nas nanje nekdo spomni. Namenjene so temu, da boste z njimi razmigali hrbet in hrbtenico, ki je zaradi dela v sedečem položaju velikokrat zakrčena in povzroča bolečine.

Izvedba

Sklop vaj je sestavljen iz 4 različnih, ki jih delajte eno za drugo. Za vsako si vzemite 15-20 sekund. Prve tri so takšne, ki jih lahko naredite kjerkoli, četrta pa zahteva ležanje na tleh in je zaradi tega bolj primerna za doma. Vse izvajajte s kolikor se le da sproščenimi mišicami in postopoma. Ponovite eno za drugo.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi