Arginin (AAKG) 120 kapsul

prehransko dopolnilo  AAKG

arginin alfa-ketoglutarat:

  • razmerje 2:1
  • primeren za vse športne cilje💪
  • veggie kapsule🌿
  • 3200 mg na odmerek

15,90

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+
  • Zaužiti pred treningom

Opis

AAKG Arginin alfa-ketoglutarat je sestavljen iz aminokisline arginine vezanega na molekulo alfa-ketoglutarata. AAKG od applied nutrition znamke ima razmerje 2:1, kar pomeni 2 molekuli arginina in 1 molekula alfa-ketoglutarata.

  • razmerje 2:1
  • primeren za vse športne cilje
  • veggie kapsule

Testirano za profesionalne športnike

Vsaka serija tega izdelka je testirana za prepovedane substance pod nadzorovanim programom. Izdelki so izpostavljeni strogim testom v ISO 17025 akreditiranem laboratoriju, za najvišjo stopnjo zagotovila, da jih lahko varno uporabljajo profesionalni športniki.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
0 of 0 reviews

Sorry, no reviews match your current selections