Reflex Natural Whey 2,27kg

69,90

🌱 Če iščeš beljakovine popolnoma brez umetnih sladil, barvil in arom, je Natural Whey najboljša izbira zate.

 • Natural Whey je beljakovinski napitek v najbolj naravni obliki. Ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom in sladkorjev.
 • sirotka pašne reje goveda iz EU
 • Podobno kot Instant Whey  ima zelo visoko biološko vrednost. Vsebuje zelo visok delež BCAA aminokislin, ki so zelo pomembne za rast in regeneracijo mišičnega tkiva.
 • Natural Whey vsebuje dodane prebavne encime Digezyme in probiotike Lactospore, ki omogočajo boljšo absorbcijo in prebavo beljakovin. To pomeni, da telo zaužite beljakovine mnogo bolje izkoristi.

69,90

 • Zaužiti kadarkoli
 • Zaužiti po treningu
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU
 • Evropska pašna reja

Opis

Natural whey so beljakovine

 • brez umetnih sladil, barvil in arom
 • sirotka pašne reje iz EU
 • vsebujejo malo maščob in oglijkovih hidratov
 • so bogate z BCAA aminokislinami za regeneracijo
 • z dodanimi probiotiki Lactospore in prebavnimi encimi Digezyme

 

Natural Whey je beljakovinski napitek v najbolj naravni obliki. Ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom in sladkorjev.
Podobno kot Instant Whey  ima zelo visoko biološko aminokislinsko vrednost. Vsebuje zelo visok delež BCAA aminokislin, ki so zelo pomembne za rast in regeneracijo mišičnega tkiva.
Natural Whey vsebuje dodane prebavne encime Digezyme, ki omogočajo boljšo absorbcijo in prebavo beljakovin. To pomeni, da telo zaužite beljakovine mnogo bolje izkoristi.

Natural Whey vsebuje dodane prebavne encime Digezyme in probiotike, ki omogočajo boljšo absorbcijo in prebavo beljakovin. To pomeni, da telo zaužite beljakovine mnogo bolje izkoristi.

Muscle DriveTM – kot vsi beljakovinski dodatki Reflex Nutrition, ima tudi Reflex Natural Whey dodan L-glutamin in hidrolizat siroktinih beljakovin za še višje vrednosti najbolj pomembnih aminokislin. Dodane ima tudi prebavne encime in probiotike za boljši izkoristek zaužitih beljakovin in hitro absorpcijo.

Reflex Natural Whey je primeren za vse, ki si želite povečati vnos kvalitetnih beljakovin na naraven način. Primeren je za uporabo po športni vadbi ali kot nadomestek beljakovinskega obroka.

Uporabljen vir sirotke je skrbno izbran in le tako ustreza visokim standradom REFLEX izdelkov. Visoka vsebnost beljakovin, nizka vsebnost ogljikovih hidratov in maščob. Najpomembnejši podatke pa je, da so vse sestavine iz EU in pod strogim nadzorom, kar zagotavlja, da je NATURAL WHEY brez hormonov in težkih kovin, ki se lahko najdejo v številnih manj kvalitetnih beljakovinah.

Reflex Garancija:

 • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu
 • Izdelek je izdelan z 100% »zeleno« energijo in embalažo z možnostjo recikliranja
 • Kakovost izdelave proizvoda po ISO9001 standardu  in naključno testirano po ISO17025 standardu

Uporaba: Zaužijte 2 merice Natural Whey (25g) z 400ml vode ali mleka. Priporočamo 2 do 3 odmerke dnevno med obroki in en odmerek takoj po športni vadbi.

Sestavine natural whey:

Mešanica sirotkinih beljakovin (÷ 87%) (koncentracija sirotkinih beljakovin (mleko), izolat sirotkinih beljakovin (mleko)), glutamin, vezan na peptide (mišični pogon) (pšenica), kakavov prah (samo sorta čokolade), aromatizacija, emulgator (SOYA lecitin) ), Barva (Beetroot Red (samo sorta jagod)), encimski kompleks (Digezyme®), barva (Beta karoten (samo sorta vanilije)), Bacillus Coagulans (LactoSpore®).
Glede alergenov, vključno z žiti, ki vsebujejo gluten, glejte sestavine krepko. Lahko vsebuje jajce.

Opozorilo:

Pred uporabo tega izdelka se posvetujte s kvalificiranim zdravstvenim delavcem, če ste mlajši od 18 let, noseči ali dojite ali če imate kakršnokoli znano ali domnevno zdravstveno (-a) stanje (-a) in ali jemljete zdravila na recept ali zdravila brez recepta. Ne uporabljajte ga kot nadomestek za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru, stran od otrok. Ne prekoračite priporočene uporabe. Za alergene glej sestavine v krepkem tisku.

Poizkusite Reflex in občutili boste razliko!

Izdelava Reflex Nutrition izdelkov poteka v lastni proizvodni enoti v Veliki Britaniji. Proizvodnja ustreza najvišjim standardom (npr. ISO9001) izdelave športne prehrane in prehranskih dodatkov. Izdelki so v procesu proizvodnje redno testirani in analizirani glede neoporečnosti in sestave. Prostore proizvodnje in celotne organizacije napaja Ecotricity, ki uporablja izključno obnovljive vire za dobavo električne energije.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

natural whey

Mnenja strank

 1. Martin (preverjena stranka)

  Odličen Refleksov izdelek brez umetnih sladil.

  Reflex Natural Whey 2,27kgReflex Natural Whey 2,27kg

  (0) (0)