Seks bomb zanjo/zanj 120kapsul

prehransko dopolnilo 

 • Kapsule na rastlinski bazi
 • z maco, ashwagando, grškim senom in l-argininom

18,90

Počisti
-
+
 • Zaužiti pred spanjem
 • Zaužiti kadarkoli
 • Zaužiti po treningu

Opis

Libido je kompleksen fenomen, na katerega vplivajo biološki, psihološki in socialni faktorji. Upad libida v starosti je naraven pojav, veliko bolj nenavadno pa je, ko o izgubi libida potožijo mladi ljudje. 

Libido ali spolna sla je občutek in apetit po spolnosti, ki ga motivira delovaje možganov, hormonov ali pa ga vodi naučeno vedenje. Ko je spolna sla posameznika visoka, pomeni, da si želi spolne intimnosti, ki si jo lahko zagotovi sam, s samozadovoljevanjem ali pa skupaj s partnerjem. Visok libido znanstveniki enačijo z zdravim in kakovostnim načinom življenja, medtem ko nizek libido zaznamujejo spolna odsotnost, hormonsko neravnovesje ali nevrološke motnje.

Seks bomb je prehransko dopolnilo z naravnimi sestavinami.

120 kapsul/90g/ 60 odmerkov

Priporočena uporaba

Vzemite 2 kapsuli seks bomb zanj na dan, pred spanjem.

Ostale sestavine

Rastlinska ovojnica kapsule (hidroksipropil metilceluloza), sredstva proti strjevanju (zelenjavni magnezijev stearat, silicijev dioksid).

GMP

Ta izdelek je bil proizveden v GMP tovarni pod strogim nadzorom kvalitete z namenom zagotavljanja konsistentne visoke kakovosti, ki ustreza 
zahtevam dovoljenja za promet s prehranskimi dodatki in specifikacijam izdelka.

Opozorilo:

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Prehrambene informacije

Mnenja strank

Powered by
1-2 of 2 reviews
 1. Odlično

  (0) (0)
 2. Akcija

  (0) (0)