VIDEO: Za porabo maščob in popolno postavo sekajmo drva

sekanje drv

Seveda za večino med nami le z elastiko. Vaja, ki jo opisujem in prikazujem na posnetku je v gibanju podobna sekanju drv in je po tem dobila tudi ime. Ker je s počepi, ki jo dopolnjujejo zahtevna in naporna, obenem oblikuje celo telo in porablja dodatne kalorije, kar pripomore k porabi odvečnih maščobnih oblog.

Izvedba

Noge postavite v širino ramen, elastiko podprite s svojim telesom ali jo pritrdite na kaj drugega in gibajte v enakomernem ritmu diagonalno iz spodnjega v zgornji kot dosega vaših rok celo telo.
Natančen opis in na kaj morate biti pozorni se nahaja na posnetku, v nadaljevanju pa še nekaj priporočil:

– izdih je ob dvigu telesa,
– hrbet je v ravnem in čvrstem položaju,
– glavna rotacija telesa je v pasu s čemer dajemo poseben poudarek na stranske trebušne mišice,
– na vrhu napnimo trebušne in ramenske mišice,
– jakost elastike prilagodite svojim sposobnostim.

Ponovitve

Na vsako stran naredite 10-20 ponovitev in počivajte 30-60 sekund, nato vse skupaj 5X ponovite.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi