Sestavine:
- 5 meric (25g) beljakovinskega praška (Reflex Instant Whey)
- 1 jajce
- 100g puste skute
- 1-2 dcl mleka
- 1 čajna žlička pecilnega praška
- 50-100g oreščkov
Čas priprave: 5 min
Postopek priprave:
V posodo damo 5 meric beljakovinskega praška Reflex Instant whey, 1 jajce, pusto skuto, mleko, pecilni prašek in na koncu dodamo še mlete(potolčene) oreščke.
Vse skupaj dobro premešamo tako, da postane osnova Žabjega mresta homogena.Nato v pekač vstavimo peki papir, ki ga lahko po želji namažemo tudi s kokosovim maslom.Priporočljivo je da že prej vžgemo pečico in jo nastavimo na približno 200 ºC. Ko je pečica dosegla zaželeno toploto v njo vstavimo pekač.
Žabji mrest se nato peče približno pol ure.
Dober tek žabe! 🙂
Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.