Žabji mrest (dietno pecivo)

Sestavine:

  • 5 meric (25g) beljakovinskega praška (Reflex Instant Whey)
  • 1 jajce
  • 100g puste skute
  • 1-2 dcl mleka
  • 1 čajna žlička pecilnega praška
  • 50-100g oreščkov

Čas priprave: 5 min

Postopek priprave:

V posodo damo  5 meric beljakovinskega praška Reflex Instant whey, 1 jajce, pusto skuto, mleko, pecilni prašek in na koncu dodamo še mlete(potolčene) oreščke.
Vse skupaj dobro premešamo tako, da postane osnova Žabjega mresta homogena.Nato v pekač vstavimo peki papir, ki ga lahko po želji namažemo tudi s kokosovim maslom.Priporočljivo je da že prej vžgemo pečico in jo nastavimo na približno 200 ºC. Ko je pečica dosegla zaželeno toploto v njo vstavimo pekač.

Žabji mrest se nato peče približno pol ure.
Dober tek žabe! 🙂

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi