Žabji mrest (dietno pecivo)

žabji mrest

Sestavine:

  • 5 meric (25g) beljakovinskega praška (Reflex Instant Whey)
  • 1 jajce
  • 100g puste skute
  • 1-2 dcl mleka
  • 1 čajna žlička pecilnega praška
  • 50-100g oreščkov

Čas priprave: 5 min

Postopek priprave:

V posodo damo  5 meric beljakovinskega praška Reflex Instant whey, 1 jajce, pusto skuto, mleko, pecilni prašek in na koncu dodamo še mlete(potolčene) oreščke.
Vse skupaj dobro premešamo tako, da postane osnova Žabjega mresta homogena.Nato v pekač vstavimo peki papir, ki ga lahko po želji namažemo tudi s kokosovim maslom.Priporočljivo je da že prej vžgemo pečico in jo nastavimo na približno 200 ºC. Ko je pečica dosegla zaželeno toploto v njo vstavimo pekač.

Žabji mrest se nato peče približno pol ure.
Dober tek žabe! 🙂

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi