Zdrava, neredilna čokoladna krema

Krema katero opisujem je sestavljena iz micelarnega kazeina, mleka, kakava, oreščkov, zdravega olja in cimeta. Vse te sestavine vam bodo omogočile boljšo regeneracijo telesa preko noči, lahko pa si jo privoščite tudi kot samostojni obrok, ali kot sladico.

Sestavine:

  • 50g Reflex Micellar Casein
  • 25g mletih mandljev ali lešnikov
  • 330g polnomastnega mleka
  • 50g zmrznjenih jagod
  • 20g mct olja 

Čas priprave: 4 minute

Postopek priprave:

V skledo damo 50g Reflex Micellar Caseina, nato dodamo 25g temnega kakava v prahu in koncu še 25g mletih mandljev ali lešnikov. Vse skupaj premešamo, da dobimo enakomerno barvo prahu. Dodamo še 330g bio mleka in mešamo tako dolgo, da postane zmes enakomerno gosta brez grudic. Lahko damo za kratek čas v hladilnik, da se masa zgosti in ohladi. Čokoladni “puding” je še posebej primeren za zvečer, zaradi hitre priprave, casein pa je znan po tem da postopoma sprošča aminokisline v krvni obtok in tako čez noč zagotovi enakomerno in dolgotrajno regeneracijo.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke..

Morda te zanima tudi