Zdrava, neredilna čokoladna krema

čokoladna krema

Krema katero opisujem je sestavljena iz micelarnega kazeina, mleka, kakava, oreščkov, zdravega olja in cimeta. Vse te sestavine vam bodo omogočile boljšo regeneracijo telesa preko noči, lahko pa si jo privoščite tudi kot samostojni obrok, ali kot sladico.

Sestavine:

  • 50g Reflex Micellar Casein
  • 25g mletih mandljev ali lešnikov
  • 330g polnomastnega mleka
  • 50g zmrznjenih jagod
  • 20g mct olja 

Čas priprave: 4 minute

Postopek priprave:

V skledo damo 50g Reflex Micellar Caseina, nato dodamo 25g temnega kakava v prahu in koncu še 25g mletih mandljev ali lešnikov. Vse skupaj premešamo, da dobimo enakomerno barvo prahu. Dodamo še 330g bio mleka in mešamo tako dolgo, da postane zmes enakomerno gosta brez grudic. Lahko damo za kratek čas v hladilnik, da se masa zgosti in ohladi. Čokoladni “puding” je še posebej primeren za zvečer, zaradi hitre priprave, casein pa je znan po tem da postopoma sprošča aminokisline v krvni obtok in tako čez noč zagotovi enakomerno in dolgotrajno regeneracijo.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi