TermogeniX 3X

prehransko dopolnilo

🔥 TermogeniX  s patentirano formulo z izvlečkom Bioperina™ in 3 stopenjskim delovanjem.

 • sinergijsko delovanje
 • vsebuje posebno sestavino forskolin- izvleček indijske koprive
 • patentiran izvleček črnega popra Bioperina™  in več
 • večje pakiranje, ugodnejša cena

 

59,10

DO KONCA AKCIJE ŠE:
dni
ure
min.
sek.
-
+
 • Zaužiti zjutraj
 • Zaužiti pred treningom
 • Primerno za vegetarijance
 • Proizvedeno v EU

Opis

Nova učinkovita formula, ki vsebuje mešanico 8 izbranih sestavin.

Bioperine™ izvleček črnega popra

Zagotovo poznaš pekoč občutek popra, ko ga potresemo po hrani.

bioperine

Zaznavanje toplote je močnejše pri uporabi zvežega popra. Ta toplota je pravzaprav manifestacija biološke aktivnosti nekaterih aktivnih spojin, ki jih najdemo v popru, med katerimi je najbolj opazen piperin.

Črni poper velja za “kralja začimb” po vsem svetu ravno zaradi ostrega principa piperina.

Bioperine™ je patentiran izvleček, pridobljen iz plodov črnega popra (Piper nigrum) in je standardiziran najmanj na 95% piperina.

Bioperine™  opravlja ključno funkcijo, saj se kot sredstvo za povečanje biološke uporabnosti uporablja že več kot 20 let.

Ekstrakt zelenega čaja

Zeleni čaj spada med najbolj pogosto uživane čaje na svetu. Izvleček zelenega čaja je njegova koncentrirana oblika, saj 100mg navadno ustreza skodelici zelenega čaja.

zeleni čaj

TermogeniX  vsebuje kar 400mg izvlečka zelenag čaja, kar je enako štirim skodelicam zelenega čaja.

HMB

Ta kemično poimenovana snov, ki je sicer naravnega izvora in je  naše telo proizvaja samo, pomaga pri vzpostavljanju ravnovesja ravni dušika oziroma njegovih spojin z  direktnim vplivom na daljše optimalno delovanje.

hmb

Hmb oziroma beta-hidroksi-beta-metilbutirat se tvori v telesu pri razpadu aminokisline lev cin. Ves HMB, ki je prisoten v človeškem telesu, izhaja iz prehranskih virov, pri čemer se približno 5% vsega prehranskega lev cina pretvori v HMB.

Teakrin

Teakrin je naravno prisotna snov, podobna kofeinu. Najdemo ga v različnih vrstah čaja in kave.

teakrin

Brezvodni kofein

Kofein se navadno pojavlja v rastlinah, kot so kavna zrna, čaj in kakav. S specifičnimi laboratorijskimi postopki, ki vključujejo filtriranje vode in drugih kemičnih komponent,

kofein

bo kofein iz teh rastlin tvoril brezvodni kofein. Ta postopek dehidracije pomeni, da je brezvodni kofein bolj koncentriran in zato močnejši od običajnega kofeina. Njegov učinek je podoben učinku kofeina le da je lahko izrazitejši.

 

Sinefrin- citrus Aurantium

TermogeniX vsebuje še eno prav posebno sestavino – naravni izvleček grenke pomaranče (Citrus Aurantium). Grenka pomaranča je pldono drevo ki izvira iz Azije.

sinefrin

Vsebuje aktivno sestavino, imenovano sinefrin. Sinefrin je alkaloid, ki je v sledovih naravno prisoten v človeškem telesu, saj nastaja pri presnovi tiramina.

Sinefrin je znan po svoji adrenergičnih učinkih, v manjših količinah najdemo to snov tudi v običajnih živilih kot so pomarančni sok in drugi pomarančni izdelki.

Forskolin – izvleček indijske koprive

Izvleček indijske koprive, rastline, ki jo krasijo pisani listi zeleno-roza barve, ki sicer po obliki spominja na navadno koprivo a to ni.

forskolin indijska kopriva

Najbolje uspeva v tropskih krajih in posebna je ravno zaradi naravne vsebnosti forskolina.

Kromov pikolinat

Kromov pikolinat vsebuje esencialni mikroelement krom, ki igra pomembno vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

kromov pikolinat

 

Uporaba: 1-3 kapsule na dan. Kapsule zaužijte po obroku skupaj s tekočino. Priporočljivo je, da kapsule vzamete v dopoldanskem času.

Sestavine: ekstrakt zelenega čaja, izvleček korenine Coleus Forskohill (forskolin), HMB (beta-hidroksi-metilbutirat), teakrin, sredstvo proti sprijemanju:magnezijev stearat, brezvodni kofein, sinefrin (Citrus Aurantum), izvleček črnega popra Bioperine™, kromov pikolinat. Sredstvo za povečanje prostornine, mikrokristalna celuloza, vegetarijanska kapsula (HPMC).

fatburner termogenix

Opozorilo

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Izdelek hranite na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi in toploti.

Neto količina: 30 kapsul

Ne spreglej kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, ponudbo spletne trgovine in objav na IG.

vitja foto landing

Sem Vitja Sikošek.

Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam! S tem namenom sem ustanovil stran VITJA.SI

Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO.

S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran vitja.si, ki sta plod mojega dela.

Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil čisto svoje.

 

Prehrambene informacije

fatburner termogenix

Mnenja strank

Powered by
1-5 of 5 reviews
 1. odlični

  (0) (0)
 2. NISEM OPAZILA SPREMEMB

  (0) (0)
 3. Uravnava mi nivo energije med aktivnimi in neaktivnimi dnevi, ko sem telesno aktivna z treningom in dnevi, ko treninga nimam. Pomaga mi pri postopnem zmanjševanju deleža telesne maščobe in ravnovesju v prebavnem traktu. Počutim se uravnovešeno.

  (0) (0)
 4. Zelo pomaga

  (0) (0)
 5. Cena previsoka.

  (0) (0)

Morda vam bo prav tako všeč…