Bebipapa

skuta in beljakovine recept

Dobro jutro in dober tek…Recept za slasten in zdrav zajtrk!

Sestavine:

  • 50g bio ovsenih kosmičev
  • 1dcl mleka
  • 20g namaza iz oreščkov
  • 150g skute
  • 1 zrela banana

Čas priprave: 3 minute

Postopek priprave in namen:

Navadno jaz prvo kosmiče namočim z mlekom in pustim stati kakšno uro, da se napijejo. Nato dodam še ostale sestavine in vse skupaj premešam. Kdor želi oz. komu je tako bolje, lahko obrok naredi tudi brez čakanja in ga takoj po pripravi zaužije.

Sam ta obrok navadno jem za zajtrk, seveda pa je lahko katerikoli obrok v dnevu. Tisti, ki pazite na vsebnost OH oz. dietirate, njihovo količino omejite z manjšo količino kosmičev. Bolj zrela banana je lažje prebavljiva, vendar vsebuje tudi več sladkorja. Zaradi zmerne vsebnosti OH bolj priporočam obrok v dopoldansekm času ali po vadbi.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi