Polnjene bučke

Polnjene bucke.jpg

Sestavine:

  • Goveje ali katerokoli drugo meso (mleto ali narezano na trakce)
  • gobice
  • paprika
  • korenček
  • čebula
  • bučke
  • kisla smetana
  • sir

Priprava:

Bučke izdolbemo. Vsebino skupaj z ostalo narezano zelenjavo na kocki kokosovega olja popečemo dokler ze ne zmehča. Nato dodamo meso. Vse skupaj posolimo in popopramo po želji. Medtem vklopimo pečico in jo segrejemo na 200 stopinj.

Ko je pečica segreta in masa za polnjenje (meso in zelenjava) pripravljena, nadevamo bučke, ki jih položimo na pekač, ki ga narahlo namažemo s kokosovo mastjo.

Po želji gratiniramo s sirom in damo pečt. Na 200 stopinj pečemo 20 minut. Na koncu postrežemo s kislo smetano.

Vse skupaj traja približno 40 minut. Dober tek!

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

 

 

Morda te zanima tudi