Testenine z mesom in zelenjavo brez OH

Testenine brez OH.jpg

Sestavine:

  • Piščančje ali katerokoli drugo meso
  • Shirataki testenine
  • kokosovo maslo
  • bučke
  • paprika
  • gobice
  • zelenjava po želji
  • kisla smetana

Priprava:

V posodi raztopimo kokosovo maslo na ne prevročem ognju. Dodamo mešano zelenjavo in jo popečemo dokler ni mehka. Nato dodamo meso narezano na trakce. Vse skupaj pečemo dokler ni pripravljeno kakor vsaka takšna jed.
Medtem odpremo pakiranje testenin Shirataki, jih splahnemo pod tekočo vodo.

Ko je mešanica mesa in zelenjave pripravljena, dodamo še testenine Shirataki. Vse skupaj dobro premešamo in dodamo nekaj kisle smetane.

Jed je nared! Dober tek. Obrok poln vlaknin, beljakovin, zdravih maščob, vitaminov in mineralov, BREZ OH.

* Opomba: ker sem bil sam zelo skeptičen glede vsebnosti OH v Shirataki testeninah, sem opravil preizkus na sebi z merjenjem krvnega sladkorja. Zadeva je dejansko brez OH kar so pokazali tudi testi v laboratoriju. Nimajo vpliva na krvni sladkor. Zaradi tega so odlično nadomestilo vsem, ki želijo jesti “testenine” in obenem paziti ali izgubljati maščobne obloge.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi