Sočna skutina debelinka – proteinska torta brez sladkorja

skutina proteinska torta

Sestavine:

Postopek priprave:

Stepaj jajca, da se volumen potroji. Dodaj flavo drops- vanilija ali Critical Whey v kolikor želiš več beljakovin. Rozine operi in namoči v limonin sok. V posodo z jajci dodaj zmehčano maslo, pšenični zdrob in pecilni prašek. Vmešaj odcejene rozine z malo limoninega soka.

Pečico segrej na 200 stopinj celzija in peci približno 20 minut, potem zmanjšaj temperaturo na 180 stopinj celzija in peci še približno 30 minut.

Lahko ješ že toplo, če jo pustiš čez noč v hladilniku je naslednji dan še boljša.

Dober tek. P.S. Za ta recept me je navdušila prijateljica Urška in dovolila majhne spremembe ter objavo. Hvala!

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi