Sočna skutina debelinka – proteinska torta brez sladkorja

Sočna skutina debelinka - proteinska torta brez sladkorja 1

Sestavine:

Postopek priprave:

Stepaj jajca, da se volumen potroji. Dodaj flavo drops- vanilija ali Critical Whey v kolikor želiš več beljakovin. Rozine operi in namoči v limonin sok. V posodo z jajci dodaj zmehčano maslo, pšenični zdrob in pecilni prašek. Vmešaj odcejene rozine z malo limoninega soka.

Pečico segrej na 200 stopinj celzija in peci približno 20 minut, potem zmanjšaj temperaturo na 180 stopinj celzija in peci še približno 30 minut.

Lahko ješ že toplo, če jo pustiš čez noč v hladilniku je naslednji dan še boljša.

Dober tek. P.S. Za ta recept me je navdušila prijateljica Urška in dovolila majhne spremembe ter objavo. Hvala!

Ne spreglejte kategorij z ostalimi koristnimi nasveti, naše spletne trgovine in spletne strani naše nove blagovne znamke 

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi