Vanilijevo beljakovinsko pecivo

vanilijevo beljakovinsko pecivo

Sestavine:

Postopek priprave:

BISKVIT:

Iz beljakov stepeš čvrst sneg in na koncu dodaš eritritol. Maso ponovno dobro premešaš in dodaš lešnike, ki jih prej premešaš s cimetom. Maso razporediš na peki papir po pekaču in pečeš 15 minut na 180 stopinj Celzija.

KREMA:

Prašek za puding zmešamo z žličko eritritola. Od mandljevega napitka vzamemo 6 žlic in jih dobro vmešamo v mešanico za puding ter sladkor. Dodamo merico beljakovin in flavor drops-vanilijo. Ostanek napitka zavremo. Na koncu odstranimo iz ognja in mu dodamo pripravljeno prej pripravljeno mešanico za puding. Kuhamo 2 minuti ter zraven neprestano mešamo. Še vroč puding prelijemo čez spodnjo plast in v pečici pečemo še 5-10 minut na 180 stopinj Celzija. Počakamo da se dobro ohladi in posujem z zrnji pravega kakava.

Dober tek,

Nives

Proteinski cheesecake 2

Recept je pripravila Nives Jakopič, ambasadorka VITJA.SI, inštruktorica fitnesa, prehranska svetovalka in velika oboževalka zdrave prehrane.

Če želiš prejeti svojo BREZPLAČNO KNJIGO RECEPTOV v vrednosti 14,9€ + unikatno kodo za 20% POPUST NA CELOTEN NAKUP v naši trgovini, nam preko spodnjega obrazca posreduj svoje podatke.

Morda te zanima tudi