VIDEO: Adijo veliki trebuh, ne želim si te več…

veliki trebuh

Veliki trebuh je za večino ljudi danes nadloga, ki se je želijo znebiti na tak ali drugačen način. Eni bolj drugi manj uspešno. Če izvzamemo posameznike, ki se z odvečnimi kilogrami borijo zaradi bolezni je pri večini, še zdravih, problem le v tem, da pojedo več kakor porabijo. Za težavo velikega trebuha, ki je v tem prispevku neke vrste prispodoba odvečnih kilogramov, stoji kopica drugih težav pred katerimi si velikokrat zatiskamo oči in se zanašamo na sodobno medicino, ki bo “že nekako” poskrbela za nas. To je narobe! Še huje kakor podkožna maščoba (subkutalna), vpliva na telo maščoba, ki se nabira okoli notranjih organov (visceralna). Ta je odgovorna za večino bolezni sodobnega časa..sladkorna bolezen, obolenje žil, srčni infarkt, možganska kap itd…Odvečna maščoba je pri fizično zdravih ljudeh zmeraj rezultat kopičenja neporabljenih kalorij.

Morda je čas, da vsi, ki ste se odločili v svojem življenju narediti “rez” in prekiniti s takšnim načinom življenja, začnete z zelo ENOSTAVNIMI KORAKI, ki vam jih v naslednjem prispevku predstavljam…

Nikakor pa ne spreglejte dveh skrivnosti, ki vam bodo dodatno pomagale do vaših ciljev izgube kilogramov:

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Sem Vitja Sikošek, strokovnjak na področju Biosignature modulacije in treningov z utežmi. V zadnjih 25 letih sem pomagal več kot 1000 posameznikom pri preoblikovanju telesa ter izboljšanju zdravja in počutja. Svoje znanje redno izpopolnjujem na izobraževanjih, kar potrjuje tudi preko 15 pridobljenih certifikatov, med katerimi najbolj izstopata PICP (Poliquin performance specialist) nivo 2 in strokovnjak Biosignature modulacije nivo 2. Za več informacij o mojemu delu, kliknite tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi