VIDEO: Six pack (dvig nog)

vitja trening za trebušne

Prva vaja za oblikovanje izjemno močnih trebušnih mišic…

V seriji vaj SIX PACK bomo pogledali nekaj zanimivih vaj za oblikovanje čvrstih trebušnih mišic in različnih variant težavnosti.

Izvedba

Prva vaja je dvig nog. Za to vajo je potrebno imeti dovolj močne ročaje za katere se lahko obesimo, da nam bodo noge prosto visele, ter, da bodo vzdržale našo težo. Pomembno pri izvajanju je, da ob dvigovanju nog s telesom ne nihamo, saj s tem izničimo učinek na trebušne mišice in da raje visimo na malenkost pokrčenih rokah, tako da ne poškodujemo ramenskega sklepa. Najlažja različica je s pokrčenimi nogami, najtežja pa z iztegnjenimi in z utežjo. Vse tri različice, kakor tudi izvedbo lahko vidite na posnetku. Za ogled ostalih vaj, ki krepijo trebušne mišice, kliknite na povezavo.

Ponovitve

Priporočam vam, da izberete vajo, ki je po težavnosti primerna za vas, ter, da naredite od 4-10 ponovitev vsaj 3X s 60 sekundno pavzo.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi