VIDEO: Intenzivni intervalni trening na kolesu

trening na kolesu

Intenzivni intervalni trening je zelo naporen in od posameznika zahteva precej trde volje. Njegov namen je, da z vsakim intervalom dvignemo srčni utrip do precej visokih vrednosti in s tem, v desetih minutah našemu živčnemu sistemu povzročimo stres. Ta stres bo posledično vplival na naše telo tako, da bo kasneje tokom celega dneva porabljalo večje število kalorij kot bi jih sicer.
Torej če se bomo zraven vseh ostalih nasvetov glede vadbe in prehrane držali se tega, maščoba okoli trebuha več ne bo imela priložnosti da se prikaže:)

Namen vaje:

Vaja je namenjena dvigu metabolizma in s tem posledićčno povečani porabi kalorij v telesu.

Izvedba:

Za začetek delajmo vajo 10 minut. Nastavimo si intervale, ki trajajo po 30 sekund.30 sekund delamo počasi na najlažji težavnostni stopnji, 30 sekund pa na najtežji stopnji, ki jo premoremo. Lahko uporabimo tudi merilec srčnega utripa, ki nas opozarja na morebiten previsok srčni utrip.

Preden se lotite treninga bodite prepričani v svoje brezhibno zdravstveno stanje.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi