VIDEO: Zelo težka vaja, za zelo močne in čvrste roke

vaja za roke in ramena

Vaja, ki jo vidite na posnetku je ena izmed težjih vaj za krepitev zadnjega dela rok, oz. mišice triceps. Ta mišica se nahaja na zadnji strani rok in njena glavna naloga je izteg komolca. Z izvajanjem vaje, ki jo vidite na posnetku, boste okrepili omenjeno mišico in pripomogli k temu, da bodo vaše roke močnejše, čvrstejše in nenazadnje tudi lepšega izgleda.

Izvedba

Vajo lahko izvajate doma na kavču, še bolje pa je na blazini kjerkoli. Na posnetku lahko vidite tri različne variante oz. izvedenke iste vaje. Od najlažje do najtežje. Če opišemo srednjo je izvedba sledeča: S koleni in rokami smo čvrsto naslonjeni na tla. Komolci so obrnjeni nazaj in telo spuščamo proti tlom v ravni liniji. Zelo pomembno je, da glava ob spustu ne gre nazaj, saj tako razbremenimo omenjeno mišico in ne naredimo nič. Najbolje boste opisano videli na posnetku, ki je priložen.

Ponovitve

Priporočam, da naredite 10 ponovitev izbrane težavnosti, ki jo še zmorete pravilno narediti vsaj 5X s 60 sekundno pavzo.

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi