VIDEO: Vaja za noge in zadnjico, ki ZAGOTAVLJA uspeh

izpadni korak

Za krepitev mišic je načeloma dovolj, da jih konkretno obremenimo enkrat na teden in ker se nas večina ob lepem vremenu sprehaja vsaj enkrat na teden, lahko takrat tudi naredite to enostavno, a vendar izjemno vajo za okrepitev in izoblikovanje vaše zadnjice ter nog.

Izvedba

Pri izvedbi bodite predvsem pozorni na naslednje točke:

  • kolena ne gredo preko linije prstov na nogi
  • obremenitev je zmeraj na sprednji nogi
  • teža je na peti in ne na prstih sprednje noge
  • hrbet je v ravnem položaju
  • vse mišice so čvrsto napete

Pred pričetkom vadbe se ogrejte in za vajo poiščite ravno podlago, na kateri boste lahko nemoteno v hoji izkoraka naredili vsaj 20m.

Ponovitve

Priporočam, da kakor na posnetku naredite 10 korakov v eno smer, temu sledi 10 počepov in nazaj enako. Za začetnike bo ena serija zadostovala, za tiste, ki so fizično bolje pripravljeni lahko stopnjujete do 5 serij. Prijeten trening v naravi!

Vitja Sikošek
Vitja Sikošek
Pri delu me motivirajo rezultati, ter zadovoljstvo ljudi katerim lahko pomagam. Sem strokovnjak za modulacijo BIOSIGNATURE, ki sem jo uspešno zaključil na vseh stopnjah. Študiral sem tudi v ZDA na fakulteti za FUNKCIONALNO MEDICINO. S tem delom se ukvarjam že 25 let in s tem namenom sem tudi naredil blagovno znamko in spletno stran VITJA.SI, ki sta plod mojega dela. Glavna strast mojega dela je prebavni trakt, saj verjamem, da je jedro zdravja in počutja skrito v prebavnem traktu. Od nekdaj sem si želel ljudem pomagati s kvalitetnimi izdelki, ki dosegajo svoj namen, a ker z izdelki na trgu nisem bil zadovoljen, sem razvil svoje Premium izdelke visoke kakovosti. Za več informacij o mojemu delu, klikni tukaj.
Poliquin Performance Specialist
Poliquin Performance Specialist
ICANS

Morda te zanima tudi